«Απασφάλισε» με ανακοίνωσή της η ΝΔ , έπειτα από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την χθεσινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής με την κατάθεση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη και το θέμα της παρακολούθησης του πρώην Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιου Πιτσιόρλα.

«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά», αναφέρει η ΝΔ, «ότι ο κ.Τσίπρας είναι συνώνυμο του ψεύδους. Λίγες μόλις ημέρες αφότου διαβεβαίωνε κατηγορηματικά από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ότι ουδέποτε παροκολουθούνταν πολιτικοί στη διάρκεια της διακυβέρνησής του, διαψεύστηκε από τον ίδιο τον διοικητή της ΕΥΠ επί ημερών του, ο οποίος επιβεβαίωσε την παρακολούθηση του κ. Πιτσιόρλα, προσθέτοντας ότι ο κ. Τσίπρας είχε ενημερωθεί γι’ αυτήν. ΚΑΙ παρακολουθούνταν λοιπόν πολιτικοί και μάλιστα, υπουργός της κυβέρνησής του ΚΑΙ το γνώριζε. Κι όμως με τη μεγαλύτερη άνεση ισχυρίστηκε το αντίθετο».

Και καταλήγει: «Ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει διαρκώς κάτι που ξέρουν καλά όλοι οι Έλληνες: Το πιο εύκολο πράγμα για εκείνον είναι το ψέμα».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με εκπροσώπους του κλάδου καταστηματαρχών εστίασης
Επόμενο άρθροJ2US: Τα πρώτα ονόματα που θα συμμετέχουν στο σόου