sotiris_square-e1473421308643

Σοβαρεύει το θέμα του προβλήματος που διαπιστώνεται τις τελευταίες ημέρες στη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου. Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σωτήρης Σωτηριάδης ουσιαστικά καταγγέλλει τον πρόεδρος του ΔΩΚ Θόδωρο Τζατζάρη, τονίζοντας ότι η καθαριότητα του ωδείου δεν πραγματοποιείται σωστά και με δική του ευθύνη.

Ο κ. Σωτηριάδης χθες το πρωί προχώρησε σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μεταφέροντας στους φίλους του τον ισχυρισμό του κ. Τζατζάρη, σύμφωνα με τον οποίο το ΔΩΚ έστω και προσωρινά καθαρίζεται εθελοντικά. Ο κ. Σωτηριάδης μεταφέροντας το συγκεκριμένο ισχυρισμό, όπως διατυπώθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα, κάλεσε την επιθεώρηση εργασίας ώστε να παρέμβει. «Από πότε η μαύρη εργασία ονομάζεται εθλοντισμός;» γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Σωτηριάδης και σε συνέχειά της ακολουθούν σχόλια πολιτών που υποστηρίζουν ότι όντως υφίσταται πρόβλημα καθαριότητας στο Δημοτικό Ωδείο.

Η ΠΡΩΙΝΗ αποκάλυψε χθες το πρόβλημα δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες τις οποίες έλαβε από γονείς μαθητών και στις οποίες εμφανίζονται βρώμικοι οι χώροι του ΔΩΚ. Και στο παρελθόν συνέβη κάτι ανάλογο, ένα κενό αναφορικά με την καθαρίστρια και μια κατάσταση που αν και προσωρινή, ωστόσο δεν τιμά κανέναν. Η διοίκηση του ΔΩΚ όφειλε να προετοιμασθεί για την περίοδο που θα ακολουθούσε τη λήξη της συμβάσεως με την καθαρίστρια και μέχρι την ανανέωσή της, ή τη σύναψη νέας συμβάσεως. Κάτι παρόμοιο μάλλον δεν έγινε για μία ακόμη φορά.

Η ανάρτηση του Σωτήρη Σωτηριάδη είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος δημοτικού Ωδείου Καβάλας (19/11/2018, 29η συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Καβάλας): “Στο ωδείο υπάρχει το πρόβλημα. Η καθαρίστρια που ήταν με σύμβαση 8 μηνών, έχει λήξει η σύμβασή της, έχει αποχωρήσει. Πήραμε ιδιωτικό συνεργείο και καθαρίσαμε το ωδείο με κάθε λεπτομέρεια και το οποίο (συνεργείο) προς τιμήν του έρχεται κάθε Σάββατο και καθαρίζει το ωδείο. Εθελοντικά!” Η επιθεώρηση εργασίας ακούει;;; Από πότε η μαύρη εργασία ονομάζεται εθελοντισμός;

proininews.gr

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή διαμαρτυρίας προς το Οικονομικό Επιμελητήριο απο τον Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών Καβάλας
Επόμενο άρθροΠρόστιμο 1.000 ευρώ στη Δημωφέλεια