Επειδή σε εκπομπή σας την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ ήμουν στο Παρίσι για την εκδήλωση του  Kavala Tales of Taste , αναφέρθηκαν θέματα και τέθηκαν ερωτήματα προς την διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα ήθελα να κάνω τις εξής επισημάνσεις οι οποίες αποτελούν και απάντηση σε όσα έχουν ειπωθεί:

Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ήδη από τις 1 Νοεμβρίου είχε ανακοινώσει με δελτίο τύπου για την εκδήλωση αυτή και προσκαλούσε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με τα γραφεία της για περισσότερες πληροφορίες. Τις αμέσως επόμενες ημέρες πολλοί, μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι , επικοινώνησαν μαζί μας και κάποιοι εξ αυτών ζήτησαν να συνοδεύσουν την αποστολή . Η διοίκηση με μεγάλη ευχαρίστηση έκανε δεκτή κάθε προσφορά , διευκρινίζοντας όμως ότι αδυνατεί να καλύψει έξοδα μετακίνησης , διαμονής και διατροφής καθώς κάτι τέτοιο της είναι παντελώς αδύνατο . Έτσι εκ των ενδιαφερομένων , την αποστολή της επιχείρησης η οποία αποτελούνταν από εμένα και την αρμόδια υπάλληλο της επιχείρησης για την συγκεκριμένη δράση , συνόδεψαν τελικά ένας επιχειρηματίας και ένα διμελές συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού . Επομένως κανένα θέμα δεν τίθεται περί πλημμελούς ενημέρωσης οποιουδήποτε (άλλωστε κάτι τέτοιο δεν το συνηθίζω) και επιπλέον όποιος τελικά αποφάσισε να βρεθεί μαζί μας στην εκδήλωση αυτή, ταξίδεψε στο Παρίσι καλύπτοντας ο ίδιος όλα τα έξοδα του.

Όσον αφορά τώρα το αν το ταξίδι αυτό ήταν ταξιδάκι αναψυχής ή ταξίδι ουσίας την απάντηση μπορεί κανείς εύκολα να την ανακαλύψει από τα εξής:

Α) Η εκδήλωση αποτελούσε συνδιοργάνωση του Δήμου Καβάλας με τον ΕΟΤ και την ελληνική πρεσβεία στην Γαλλία

Β) Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα μέσα της Γαλλίας όπως η Le Figaro και η Le Monde , το τηλεοπτικό δίκτυο TV5 , το περιοδικό FEMINA , οι μεγαλύτεροι Tour Operators της Γαλλίας (Heliades , Arts et Vie κλπ) καθώς και οι διαχειριστές των σημαντικότερων τουριστικών blogs για όλο τον γαλλόφωνο κόσμο και

Γ) Συμμετείχαν μαζί μας 12 καβαλιώτικες επιχειρήσεις , μεταξύ των οποίων και η επιχείρηση λουκουμάδων του κ. Ταραμπατζή τον οποίο όπως και όλους τους άλλους άλλωστε ευχαριστώ ιδιαίτερα, οι οποίες επιχειρήσεις  έστειλαν τα προϊόντα τους στην Γαλλία για να παρουσιαστούν στην εκδήλωση και ήδη όπως με πληροφόρησαν κάποιοι υπήρξε εξαγωγικό ενδιαφέρον για την γαλλόφωνη αγορά.

Επομένως κάθε συζήτηση περί του αντιθέτου δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως τουλάχιστον άδικη αντιμετώπιση  προς την διοίκηση της επιχείρησης και κυρίως προς την δράση Kavala Tales of Taste (Καβάλα Ιστορίες Γεύσεων)

Αναστασία Ιωσηφίδου.

Σχόλιο: Τουλάχιστον γράψτε σωστά το επιθετό μου….

Ταραπατσής είναι το σωστό…

Προηγούμενο άρθροΜετέφερε 15 παράνομους μετανάστες σε ειδική κρύπτη
Επόμενο άρθροΟ Κ.Χρυσόγονος θα γνωμοδοτήσει για την γέφυρα