Ένα «καρφί» για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης – που …ενοχλήθηκαν με τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου επεφύλασσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ως γνωστόν, από το μεσημέρι της παραμονής της εθνικής επετείου ξεκίνησαν οι αντιπολιτευτικές κορώνες με επιχειρήματα όπως «γιατί παίζει ο Καβάκος σε κλειστή εκδήλωση στο Προεδρικό», «ποιος διάλεξε τη σοπράνο που τραγούδησε τον εθνικό ύμνο», «γιατί έφεραν τον Αλιάγα», «τι της ήθελαν τόσες πολλές σημαίες και τόσα άλογα» και άλλα πολλά.

«Θα ήθελα καταρχάς να ξεκινήσω εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου προς όλους όσοι συνέδραμαν, ώστε οι εορτασμοί των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης να ξεκινήσουν τόσο πετυχημένα», είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. «Πιστεύω ότι απηχώ τα συναισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όταν εκφράζω την άποψη ότι οι πρόσφατες εκδηλώσεις συνδύασαν περηφάνια με σεμνότητα, την εθνική ισχύ με τον πολιτισμό και την αυτοπεποίθηση με την εξωστρέφεια», πρόσθεσε.

Αμέσως μετά ακολούθησε η σκληρή αιχμή: «Πάνω από όλα όμως εξέπεμψαν μία ενότητα, που πιστεύω ότι διαπέρασε ολόκληρη την κοινωνία μας γι’ αυτό και ευτυχώς δεν ενόχλησαν παρά μόνο λιγοστούς, λιγοστούς αλλεργικούς με τη σημαία, με την πατρίδα, με την πρόοδο, φυλακισμένους στην κομματική τους κατάθλιψη.»

Προηγούμενο άρθροΟι επαγγελματίες της Λαχαναγοράς ευχαριστούν τον Δήμο Καβάλας
Επόμενο άρθροΔενδροφύτευση απο το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου στη Νικήσιανη