Υπεροχή της ΝΔ στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

dimoskopisi

Το Αυτοδιοικητικό Βαρόμετροκαταγράφει τις απόψεις των πολιτών και τους κομματικούς συσχετισμούς στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η δημοσκόπησηεπικεντρώθηκε στα ζητήματα και στην αξιολόγηση του έργου της περιφερειακής Αρχής, ενώ τα αποτελέσματα παρουσιάζονται συνολικά, αλλά και ξεχωριστά, στις δύο εκλογικές περιφέρειες των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων.

‘Οσον αφορά τους πολιτικούς συσχετισμούς, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να διατηρεί ένα ισχυρό προβάδισμα και στις δύο εκλογικές περιφέρειες.

Στην εκλογική περιφέρεια Δωδεκανήσων το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκηκαταγράφει ποσοστό 36,4%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που σημειώνει ποσοστό 21,6% στην πρόθεση ψήφου, με τη διαφορά των δύο κομμάτων να διαμορφώνεται στις 14,8 μονάδες. Ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με 8%, ενώ το ποσοστο των αναποφάσιστων είναι 14,9%.

PROUESH_12NISA

Στις Κυκλάδες αντίστοιχα, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει ποσοστό της τάξεως του 36,6 % και διατηρεί σαφές προβάδισμα από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα που σημειώνει ποσοστό 22,3%, και βρίσκεται 14,3 μονάδες πίσω από τη ΝΔ.

KYKLADES_-_PROTHESI
TAYTOTHTA
Προηγούμενο άρθροΜία ξεχωριστή Επετειακή Έκθεση 1821-2021 στο Ζάππειο Μέγαρο με τη στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Επόμενο άρθροΔωρεάν εμφιαλωμένα νερά στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Φιλίππων