Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης ζητά απαντήσεις από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής σχετικά με την αλλαγή διάταξης προκειμένου να μετατραπεί η δωροδοκία από σε πλημμέλημα.

Ο κ. Γαϊτάνης αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

“Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής κατήγγειλε πως υπήρξε σκοπιμότητα από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, ώστε να αλλάξει δολίως η διάταξη και να μετατραπεί η δωροδοκία, από κακούργημα που ήταν, σε πλημμέλημα, ώστε κάποιες υποθέσεις να μπουν στο αρχείο προεκλογικά.

Δηλώνει μάλιστα ότι ‘έχω υπόψιν μου συγκεκριμένες υποθέσεις και αν με καλέσει οποιαδήποτε δημόσια αρχή ή η δικαιοσύνη είμαι έτοιμος να καταθέσω’. Σε ποιες υποθέσεις αναφέρετε ο κ. Κοντονής; Ποιοι ωφελήθηκαν από αυτές τις φωτογραφικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;

Τι απαντά ο κ. Τσίπρας στις βαρύτατες καταγγελίες του υπουργού της κυβέρνησής του; Ούτε σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σιωπά. Τα όσα αποκαλύπτει ο κ. Κοντονής είναι πολύ σοβαρά και οφείλονται απαντήσεις”.

Προηγούμενο άρθροΣτρατιωτική θητεία: Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για 12μηνο – Πότε τίθεται σε ισχύ
Επόμενο άρθροΠρόθεση ίδρυσης Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Θάσο