Σε ρυθμούς κάλπης κινείται πλέον το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καθώς στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν πλέον ότι το Μέγαρο Μαξίμου εξετάζει το σενάριο για πρόωρες εκλογές στις αρχές του φθινοπώρου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει διαμηνύσει στα στελέχη του κόμματος ότι «δεν προβλέπονται διακοπές φέτος το καλοκαίρι». Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος της παράταξης έχει ζητήσει να κλείσουν μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα οι λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές ανά εκλογική περιφέρεια. Άλλωστε, ο κ. Ανδρουλάκης σχεδιάζει περιοδείες σε όλες τις περιφέρειες και το λεκανοπέδιο.

Οι σταθμοί

Αύριο, Τετάρτη 15 Ιουνίου, θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στα Γιαννιτσά. Την Πέμπτη θα περιοδεύσει στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης και την Παρασκευή θα βρεθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Την Κυριακή ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί την Κω, από όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναμένεται να στείλει τα «μηνύματά» του την Τουρκία αλλά και τους συμμάχους της χώρας.

Η προσέγγιση

Σύμφωνα με τους στενούς του συνεργάτες, ο κ. Ανδρουλάκης επιμένει ότι απαιτείται ευρωπαϊκή αντιμετώπιση στη βάση στοχευμένων κυρώσεων κατά προσώπων που βοηθούν και ενισχύουν τον Ερντογάν αλλά και ενός εμπάργκο όπλων από τα ευρωπαϊκά κράτη.

Ψηλά στην ατζέντα βρίσκονται και τα θέματα της ακρίβειας, του πληθωρισμού και του αυξημένου κόστους διαβίωσης των πολιτών.

Προηγούμενο άρθροΕπιδότηση καυσίμων: Έρχονται οι ανακοινώσεις για το fuel pass – Έως και 2,8 ευρώ η βενζίνη σε νησιά
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη στους Φιλίππους μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας