Η Ραχήλ Μακρή, πρώην βουλευτής δήλωσε πρωτοπόρα έλλην πολιτικός, καθώς είναι η πρώτη που συμμετέχει σε τηλεοπτικό reality. Δεν κράτησε όμως για πολύ η… επανάσταση.

Αφού πρόλαβε να κάνει το θόρυβο που ήθελε γύρω από το όνομα της και να κάνει τις βαρύγδουπες δηλώσεις της φαίνεται να αποχωρεί από το show.

Στην παρθενική της και μάλλον την τελευταία της (δεν την λες και αηδόνι) τραγουδιστική εμφάνιση είπε μεταξύ άλλων: «Ήρθα για φιλανθρωπικούς λόγους», «Είμαι εδώ γιατί γι’ αυτό είναι οι πολιτικοί. » και «Οι πολιτικοί αυτό πρέπει να έχουν ως στόχο, να συμμετέχουν και να βοηθούν τον κόσμο ».

Χρήστες του twitter, ιστοσελίδες κι εκπομπές δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν την πρώην βουλευτή αναφερόμενοι στους ιδιοτελείς (εκλογικούς) σκοπούς που υποκρύπτονται πίσω από την εμφάνιση της κυρίας Μακρή, αλλά και στις αλτρουιστικές φανφάρες που ξεστόμιζε.

Αλλά όπως φαίνεται οι κλήσεις θα μείνουν αναπάντητες… και άλλο ρεφρεν δεν θα ακούσουμε από την Ραχήλ που αποχωρεί από το σόου με αφορμή κατά τα λεγόμενα της έναν τραυματισμό.

Οι κακές γλώσσες λένε πάντως πως το έβαλε στα πόδια μετά τον καταιγισμό σχολίων που δέχτηκε και φοβούμενη ότι θα χάσει και τις τηλεοπτικές εκλογές.

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη -Ι Χ «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο λεωφορείο στο λιμάνι
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα μη επιστρεπτέας – Με απουσίες πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση στο Επιμελητήριο Καβάλας