Τα αποτελέσματα του δείπνου που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη θα αποτυπωθούν στην επικείμενη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθως της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Με βάση όλες τις πληροφορίες, θα καθοριστεί η ημερομηνία του Συνεδρίου, το οποίο τοποθετείται τον Φεβρουάριο, προκειμένου να έχει πραγματοποιηθεί και η εκλογή αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο Αλ. Τσίπρας θέλησε με τους έντεκα υψηλούς κομματικούς συνδαιτυμόνες του να κλείσει τα εσωκομματικά μέτωπα. Ευελπιστεί, δηλαδή, πως το Συνέδριο δεν θα αποτελέσει πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, αλλά αφετηρία για το νέο ξεκίνημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία των συνεδρίων στην Αριστερά διδάσκει ότι όλες οι αποφάσεις παίρνονται πριν και τα συνέδρια τις επικυρώνουν. Οπότε αναμένεται ένα κρίσιμο τετράμηνο ζυμώσεων και συζητήσεων για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν rapid tests στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ / FOLLOWGREEN: «Trick or ReThink; – Green Mission» – Δεν αφήνουμε την πλαστική ρύπανση να τρομάξει τον πλανήτη