maximoy_poeota_532_355

– Χαραμάδα αισιοδοξίας για λύση της απεργίας των συμβασιούχων στην καθαριότητα μετά την συνάντηση της ΠΟΕ – ΟΤΑ με τον Αλέξη Τσίπρα
– Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, κ. Τράκας βγαίνοντας από το πρωθυπουργικό γραφείο έκανε λόγο για καλό κλίμα και δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του
– Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου δηλώνουν στο newsit.gr ότι η συνάντηση πηγε καλά
Αισιόδοξος αλλά χωρίς να δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Νίκος Τράκας μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Τράκας βγαίνοντας είπε ότι έγινε μια καλή συνάντηση σε καλό κλίμα. «Εγιναν βελτιώσεις κατατέθηκαν νέες προτάσεις και θα τις συζητήσουμε σε μια ώρα στην εκτελεστική επιτροπή, και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας», είπε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμα ότι: «Κάναμε εναν αγώνα και δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Δεν είμαι μόνος μου θα αποφασίσει η εκτελεστική επιτροπή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του πρωθυπουργού περιλαμβάνει την κατάργηση του ορίου ηλικίας για συμμετοχή των συμβασιούχων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Οι συνδικαλιστές απέφυγαν να πάρουν θέση για τη στάση που θα κρατήσουν σε σχέση με τις κινητοποιήσεις, ωστόσο οι περισσότεροι έκαναν λόγο για θετική εξέλιξη.

Προηγούμενο άρθροΔιεθνές Πρόγραμμα Εντατικής Λογιστικής πραγματοποιείται στο ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού