zagnaferis

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Ζαγναφέρης. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολίτες της Περιφέρειας θα αποφασίσουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στη Διοίκηση και όχι η Αθήνα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είναι κάτι που κυοφορούνταν εδώ και πολύ καιρό και πήραμε αυτήν την απόφαση, αρκετοί συνεργάτες μου κι εγώ, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε από το τέλμα το οποίο έχει περιέλθει η Περιφέρεια μετά από τον αδόκητο θάνατο του Γιώργου Παυλίδη και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας. Έχουμε μεγάλο όραμα για την Περιφέρεια και με την έγκριση πάντα των πολιτών της περιφέρειας να προχωρήσουμε μαζί. Διότι η ακριτική μας περιφέρεια έχει τα προβλήματα τα οποία έχει όλη η Ελλάδα αυτήν την εποχή, αλλά έχει και ειδικά προβλήματα τα οποία δεν πρέπει να περιμένουν και δεν πρέπει να καθυστερούν.

Μ’ αυτές τις σκέψεις πήραμε αυτήν την απόφαση και για έναν ακόμη λόγο: Ότι οι πολίτες πρέπει να αποφασίζουν για το ποιοι θα τους διοικήσουν και ποιοι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν καλύτερα στα καθήκοντα. Όχι το κέντρο των Αθηνών. Αυτή ήταν μία πάγια θέση μου εδώ και δύο χρόνια και αυτή εξακολουθώ να πιστεύω».

«ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΡΑΜΑ»

Για το τι συνέβη και κατέληξαν έτσι τα πράγματα, διότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις  στελεχών της παράταξης  σε όλους σχεδόν τους νομούς από τη διοίκηση του Περιφερειάρχη κ. Μέτιου, είπε ότι «δεν είναι κάτι που στράβωσε. Είναι ένας τρόπος αντίληψης. Εμείς έχουμε ένα άλλο όραμα. Βλέπουμε ότι χρειάζεται μία «χειρουργική επέμβαση» η Περιφέρειά μας και πρέπει να τραβήξει μπροστά. Από ‘κει και πέρα ο κ. Μέτιος διοίκησε με τον τρόπο που διοικεί, έδωσε δείγματα γραφής, εμάς δεν μας ικανοποιούν αυτά τα δείγματα γραφής και προχωράμε μπροστά».

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Για το αν έχει έρθει σε επαφή με συνεργάτες για την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα, είπε ότι «έχω έρθει σε επαφή με συνεργάτες απ’ όλους τους νομούς. Θα ανακοινώσουμε τα άτομα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο. Από την Τρίτη που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου, έχω μόνο θετικά μηνύματα απ’ όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας, ειδικά από την Καβάλα και από τη Δράμα και τους νομούς της Θράκης και είναι κάτι που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και πιστεύω ότι στο τέλος, τη 19η Μαΐου, διότι το χρίσμα θα το δώσει ο κόσμος και ο λαός της Περιφέρειάς μας. Στην κάλπη της 19ης Μαΐου».

Η ΔΗΛΩΣΗ

Η δήλωση του κ. Ζαγναφέρη για την διεκδίκηση της Περιφέρειας αναφέρει τα εξής:

«Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).

Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ. Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.

Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.

Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας.

Με σεβασμό στον πολίτη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ»

Προηγούμενο άρθροΣτο Υπερταμείο 13 ακίνητα του Δήμου Καβάλας όπως συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΑΟΚ