Με δύο αναμετρήσεις των play out που θα κρίνουν πολλά για την παραμονή ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης της Super League με τους Πανιώνιο και Παναιτωλικό να καίγονται για βαθμούς κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ.

Θοδωρής Βασίλης

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Πανιώνιο με τους Αρκάδες να προέρχονται από τη νίκη τους κόντρα στην ΑΕΛ. Η απόκτηση άδειας από τον Αρη έκλεισε τον δρόμο της Ευρώπης, και πλέον στόχος για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είναι η καλύτερη δυνατή θέση στα play out. Στα αγωνιστικά, ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ιγκλέσιας και Σουάρεθ, ενώ εκτός έμειναν και οι Βλάχος και Χαουρέγκι. Από την  πλευρά του ο Πανιώνιος πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Βόλου στην πρεμιέρα των play out μια νίκη που του αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής. Οι ήττες των Παναιτωλικού και Ξάνθης έχουν φέρει τα μπαράζ στο -3 και την σωτηρία στο -4. Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει καταφέρει κι έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και πλέον υπάρχει πίστη για την παραμονή. Δεν πρόλαβε ο Αραμπούλι ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο ματς.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στα play out μετά την ήττα στην Λαμία. Κακή εμφάνιση για τα «καναρίνια» που παραμένουν στις θέσει των μπαράζ. Το ευχάριστο για την ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν η ήττα της Ξάνθης και πλέον με νίκη επί της ΑΕΛ θα ξεπεράσει την ακριτική ομάδα και ανεβαίνει στις θέσεις σωτηρίας. Γκρίνια για τον ορισμό του διαιτητή Σκουλά ο οποίος είχε σφυρίξει το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη όπου ο Παναιτωλικός είχε έντονα παράπονα. Νοκ άουτ παραμένουν οι Ταχάρ και Κνετ, ενώ τραυματίας είναι ο Σίενστεντ. Εξέτισε ο Ντάλσιο. Η ΑΕΛ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης κι έχασε έδαφος για την 7η θέση. Η άδεια του Αρη όπως ήταν λογικό αφήνει χωρίς στόχους τους «βυσσινί» οι οποίοι ταξίδεψαν στο Αγρίνιο χωρίς τους τραυματίες Νούνιτς, Μόρα και Κάτσε, αλλά και τους Μπάλλα, Γκόλια, Σουλούκο που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.  

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα (15/6)

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος (19:30, NS1)

Παναιτωλικός – ΑΕΛ (20:00, ΕΡΤ)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΤουρισμός και κορωνοϊός: Ποια είναι τα μέτρα στα αεροδρόμια που ανοίγουν τις πύλες τους σήμερα
Επόμενο άρθροΞεκίνησε ο καθαρισμός της κεντρικής τάφρου στα Τενάγη, αλλά…