Στην ανακοίνωση έξι συνολικά μεταγραφών προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης  η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης. Ο περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣΚ και νεοφώτιστος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, επιδιώκει να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο για να εξασφαλίσει τον βασικό στόχο της χρονιάς και για να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν στην πορεία, όπως αυτό στην θέση του τερματοφύλακα με την αποχώρηση του Ρίζου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κεραυνός προχώρησε στην απόκτηση δύο γκολκήπερ και στην «άνοδο» ενός ακόμα από τα τμήματα υποδομής του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ανακοίνωση του Κεραυνού αναφέρει τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας για την δεύτερη περίοδο της φετινής σεζόν. Καλωσοριζουμε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές στον Κεραυνό μας:

Ιβανίδης Κώστας (τερματοφύλακας) από τα σπλάχνα της Ακαδημίας της ομάδας μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για αυτό το παιδί και ευχόμαστε ολόψυχα και άλλα παιδιά της Ακαδημίας μας να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Ψαρράς Ιωάννης (τερματοφύλακας)από ΑΟ Φλωριαδας Άρτας)

Δεληγιώρογλου Ιωάννης(τερματοφύλακας) από Σιταγρούς Δράμας.

Λαζαριδης Βασίλειος (επιθετικός) από Ορφέα Ξάνθης.

Παυλίδης Αθανάσιος (αμυντικός) από ΑΟ Καβάλας.

Κυριακίδης Σάββας (αμυντικός) από Απόλλων Χρυσοχωριου

Τους ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδα μας».

Προηγούμενο άρθροΜε 68-46 ηττήθηκε η Energean Kavala BC στην Αθήνα από τον Αμύντα
Επόμενο άρθροΟΛΜΕ: 24ωρη απεργία και πανελλαδική συγκέντρωση ενάντια στο σύστημα διορισμών