Φαίνεται πως η νίκη με 3-0 επί του Εορδαικού στην Πτολεμαίδα να έσπασε την κακοδαιμονία και να άνοιξε την όρεξη των παικτών του ΑΟΚ για περισσότερες νίκες. Η ομάδα της Καβάλας ήταν καλύτερη από τον Καμπανιακό στο Ανθή Καραγιάννη και επικράτησε εύκολα με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Λίτσκας στο 43′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ενω το ευχάριστο για την ομάδα του Ταουσιάνη είναι πως η επιστροφή Μπρατσιάνι στους αγώνες μετά τον τραυματισμό του συνδυάστηκε με γκολ που πέτυχε στο 77′ κάνοντας το τελικό 2-0 για τους Αργοναύτες.

Ο Καμπανιακός έπαιξε ανοιχτά, και απείλησε κυρίως στο πρώτο μέρος, την εστία του Αθανασίου.
Ο Γιάννης Ταουσιάνης, επανέφερε στην ενδεκάδα τους Κυριακίδη, Παππά, που δεν αγωνίστηκαν στην Πτολεμαϊδα, με τον Εορδαϊκό. Διατήρησε την ίδια επιθετική τριπλέτα, με Δουμάνη, Πτηνόπουλο, Λίτσκα ενώ εκτός 18αδας έμειναν οι τραυματίες Γρηγόρης Παπαδόπουλος και Ασημάκης.
Στο 10` από ωραία κάθετη πάσα του Παληγεώργου, ο Δουμάνης τετ α τετ, δε μπόρεσε να προσπεράσει τον Κηπουρό, που του έκλεισε το χώρο. Στο 12` ο Τουμανίδης πρόλαβε την τελευταία στιγμή , το Μπάλιο, που ήταν σε θέση για γκολ.
Στο 20` πάσα του Μπάλιου, σουτ του Πάλλα από καλή θέση , λίγο άουτ.
Στο 29` πάσα του Μπαντάνη, σουτ του Παππά, μπλόκαρε ο Κηπουρός.
Το 1-0 στο 42` με γυριστό του Λίτσκα, μετά από κεφαλιά πάσα του Πτηνόπουλου, από κόρνερ του Κυριακίδη.
Στην επανάληψη στο 55` η πρώτη ευκαιρία για τον ΑΟΚ, με ατομική προσπάθεια του Δουμάνη και πλασέ που εξουδετέρωσε ο Κηπουρός. Στο 62` πλασέ από πλάγια του Παππά, απόκρουση του Κηπουρού. Στο 73` παράλληλη σέντρα του Μπρατσιάνι, κακό πλασέ του Δουμάνη, από κοντά άουτ. Στο 76` από μπαλιά του Μπαντάνη, ο Μπρατσιάνι έφυγε μόνος του και με πλασέ, έκανε το 2-0. Στο 80` σουτ του Πάλλα, εξαιρετική απόκρουση σε κόρνερ του Αθανασίου. Στο 90+ καλό σουτ του Θωμαϊδη, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
ΑΟΚ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος 85` Θωμαϊδης , Παππάς, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος 90` Μπλιός , Δουμάνης, Λίτσκας 70` Μπρατσιάνι.
Καμπανιακός: Κηπουρός, Κουντουράς 60` Κατσαρός , Αλμπάνης, Δουρμούζης, Χρήστου 73` Φουρτσίου , Χατζόπουλος, Μπάλιος , Σαπανίδης, Πάλλας, Σταυρόπουλος, Προβατίδης 46` Βούζας.
Τα αποτελέσματα
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Απόλλων Καλαμαριάς 0-2

Έβρος Σουφλίου – Δόξα Δράμας 4-4

Κοζάνη – Νέστος Χρυσούπολης 3-1

Άρης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0

Καβάλα – Καμπανιακός 2-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Αγιονερίου 0-1

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εορδαϊκός 0-1

Εθνικός Σερρών – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-3 ά.α.

Ρεπό: Θύελλα Φιλώτα

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για την εκμετάλλευση των πετρελαίων στην Κύπρο
Επόμενο άρθροΣύσκεψη της ΑΔΕΔΥ Καβάλας την Παρασκευή