TO ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ALEXANDER HADITAGHI / A LETTER FROM ALEXANDER HADITAGHI – 11/01/2022

Μια νεκρή ποδοσφαιρική ομάδα. Μια ομάδα χωρίς ποδοσφαιριστές, προπονητές ή εμφανίσεις. Χωρίς άδεια να συμμετάσχει πουθενά, στην οποία έλεγαν πως πρέπει να αγωνίζεται με ερασιτέχνες στην Γ’ Εθνική.

Εννέα δικηγόροι, οκτώ διαφορετικά δικαστήρια, 163 ημέρες αβεβαιότητας, στεναχώριας, πολλές ερωτήσεις και ανησυχίες. Δώσαμε τόσες πολλές μάχες.

Μερικοί και γενναίοι πολεμιστές, έδωσαν το παρών στην μάχη. Δεν φοβήθηκαν να παλέψουν. Δεν ανησύχησαν για την πίεση ή την παρενόχληση που δέχθηκαν από εχθρούς της ομάδας. Πολέμησαν σκληρά, με πάθος, ελπίζοντας για ένα καλύτερο αύριο. Δεν φοβήθηκαν κανένα σκοτάδι και ήξεραν πως ο φοίνικας που υπάρχει μέσα τους αλλά και μέσα στην ομάδα θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες.

Η βοήθεια έφτασε. Νέος προπονητής και τεχνικός διευθυντής, νέο επιτελείο, 28 νέοι ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο έχουν ήδη υπογράψει. Όλα αυτά μέσα σε 30 ημέρες με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα και την πόλη της Καβάλας! Αυτή η ημέρα έφτασε. Η ημέρα που πολεμήσαμε τόσο σκληρά όλοι μας. Η ημέρα που ελπίζαμε να φτάσει.

Αύριο, στις 12 Ιανουαρίου 2022, είναι η ημέρα που όλοι περιμέναμε τόσο καιρό. Μια μεγάλη και σπουδαία ημέρα για την ιστορία της πόλης και της ομάδας. Σας περιμένουμε όλους εκεί. Όχι επειδή οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ομάδας χρειάζονται την στήριξη σας. Όχι επειδή οι φωνές και η ενέργεια σας μπορούν να επηρεάσουν την ομάδα μας.Όχι επειδή αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Όχι επειδή θέλετε να αποδείξετε στον υπόλοιπο κόσμο ότι στηρίζετε το όραμα αυτής της νέας ομάδας. Αλλά επειδή το αξίζετε! Παλέψατε όλοι σκληρά για αυτή την ομάδα και έχετε το δικαίωμα να παρακολουθήσετε όλα όσα καταφέρατε.

Ο φοίνικας αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες!
Καβάλα, τα λέμε αύριο στο γήπεδο!!!

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης στην Ποταμιά την Πέμπτη 13/1
Επόμενο άρθροΣάκης Ρουβάς: Η “εξαφάνιση” που έχει ανησυχήσει τους θαυμαστές του