«Ο ΑΜΣ ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ σεβόμενος την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και εναρμονισμένος στα νέα δεδομένα της εποχής, στο άκουσμα του για επιβεβαιωμένα κρούσματα σε άτομα νεαρής ηλικίας την Δευτέρα 19/10 στην περιοχή της Χρυσούπολης, το ΔΣ της Ομάδας μας σύστησε τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν σε επαφή με αυτά τα άτομα τις προηγούμενες μέρες να κάνουν προληπτικά τεστ Covid-19.

Οι προπονήσεις της Τρίτης 20/10 και Τετάρτης 21/10 ακυρώθηκαν έως ότου βγήκαν τα αποτελέσματα των 7 ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι ήταν όλοι αρνητικοί.

Την Πέμπτη 22/10 η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις όμως την Παρασκευή 23/10 ανακοινώθηκε από ιδιωτικό εργαστήριο ότι τελικά ένας ποδοσφαιριστής μας ήταν θετικός στον Covid-19.

Έτσι άμεσα κινητοποιήθηκαν όλοι και το Σάββατο 24/10 το πρωί έκαναν όλοι τους τεστ Covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας (παίχτες, προπονητής και μέλη του ΔΣ που ήρθαν σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές τις τελευταίες μέρες).

Τα αποτελέσματα μπορεί να άργησαν, αλλά τα καλά νέα, είναι ότι είμαστε ΟΛΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ στα τελευταία COVID-19 τεστ που κάναμε.

Σαν ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ συνεχίζουμε δυναμικά τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα στον μέγιστο βαθμό, άμεσα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα!»

Προηγούμενο άρθροΣε 15 ημέρες αποφασίζει η κυβέρνηση για το καθολικό lockdown- Συναγερμός στα 1.500 κρούσματα
Επόμενο άρθροΑγία Βαρβάρα: Αναστολή προπονήσεων λόγω κρούσματος κορονοϊού σε μέλος της διοίκησης