Ο ΑΟΚ με νίκη κάθεται στον “θρόνο” του 1ου ομίλου, στέφεται πρωταθλητής και γυρνά στη Φούτμπολ Λιγκ, μετά από μια εξαετία… άγονη, σε ερασιτεχνική κλίμακα.

Αν βέβαια περάσει η αναδιάρθρωση, πάλι θα είναι τρίτη τη τάξει η κατηγορία, άσχετα αν είναι “βαπτισμένη” Φούτμπολ Λιγκ, έχει πανελλήνια εμβέλεια, επαγγελματικό χαρακτήρα, κύρος και άλλα έσοδα.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δείχνει έτοιμη να αλλάξει σελίδα και κατηγορία, ρίχνοντας… μαύρη πέτρα στα “πέτρινα χρόνια”.

Οι “Αργοναύτες” παράλληλα έχουν στο… πίσω μέρος του μυαλού την προσπάθεια για αρκετά γκολ στη Θράκη, για να πάρουν τον άτυπο αλλά τιμητικό τίτλο της καλύτερης επίθεσης στους 8 ομίλους συνολικά.

“ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ”

Με το… σύνθημα “Τώρα θα μιλήσει ο κόσμος”, συνοδεία φωτογραφίας με τους παίκτες να χειροκροτούν τους φιλάθλους και να χειροκροτούνται”, οι Καβαλιώτες βάζουν στο… κλίμα και την ατμόσφαιρα του αγώνα της Κυριακής. Σίγουρα πολλοί φίλοι των “γαλάζιων” θα… μετακομίσουν στην Ξάνθη, με τουλάχιστον τρία πούλμαν, δυο για τους οπαδούς και ένα… στελεχωμένο από σύσσωμη τη διοικούσα επιτροπή και τις οικογένειες των μελών! Η Καβάλα θα είναι σαν στο… σπίτι, όπως έκανε “απόβαση” και μαζική “εκστρατεία” στο Καλαμπάκι.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

Το ευχάριστο για τον Δερμιτζάκη είναι οτι δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα (με στόχο φυσικά το γρήγορο γκολ και εξασφάλιση του διπλού, για να “διωχθεί” το άγχος), αλλά και αρκετές επιλογές για τον πάγκο.

Πηγή: arenafm

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση στο Imaret Για το γυναικείο επιχειρείν με την παρουσία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΠότε αφαιρείται η άδεια και η πινακίδα αυτοκινήτου στα ΚΤΕΟ – Όλες οι αλλαγές