Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-16 ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης και αισθάνομαι υπερήφανος ως Δήμαρχος Παγγαίου για τα παιδιά του Δήμου μας τα οποία έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα οφείλω να συγχαρώ την Νεφέλη Δέσποινα Μποσμπότη(ΟΚΑΚ) για την 1η θέση στη Σφαιροβολία και την 4η θέση στη Δισκοβολία, τον Κώστα Μαυρόπουλο(ΟΚΑΚ) για την 2η θέση στα 1200 και την 4η θέση στη σκυταλοδρομία 3Χ1200 , την Θεοδώρα Κεχαγιά(ΟΚΑΚ) για την 3η θέση στα 200 εμπόδια και την 2η θέση με την σκυταλοδρομία 4Χ200, την Φιλιώ Χαραλαμπίδου(ΟΚΑΚ) για την 8η θέση στα 200 εμπόδια, τον Λάζαρο Παπαθανασίου για την 7η θέση στα 1200 μέτρα και τον Αθανάσιο Παπαθανασίου(ΟΚΑΚ) για την 8η θέση στα 1200 μέτρα.

Υποσχόμαστε ως Δήμος Παγγαίου να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια όλων των παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έκαναν γνωστό τον Δήμο Παγγαίου και μέσω των επιτυχιών που είχαν. Εκφράζω δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Προηγούμενο άρθροΞενοφών Κροκίδης: Υποχωρούν τα κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Καβάλας αλλά γενικά επικρατεί κλίμα τρομολαγνείας
Επόμενο άρθροΠλέον φαίνεται ότι είναι ένα πραγματικό καλοκαίρι στη Θάσο δήλωσε ο πρόεδρος Ξενοδόχων Θάσου, Πάρης Παρασχούδης