Ο άλλοτε κακός δαίμονας Μεντβέντεφ έγινε παιχνιδάκι στα χέρια του Τσιτσιπά. Ο Έλληνας υπεραθλητής τον σκούπισε με 3-0 σετ, προκρίθηκε στα ημιτελικά και πάει για κούπα στο Roland Garros!

Εκπληκτικός ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, επικράτησε του 25χρονου Ρώσου με 6-3, 7-6(3), 7-5 σε 2 ώρες και 19 λεπτά και πέρασε για δεύτερη σερί χρονιά στην τετράδα του παριζιάνικου σλαμ. Πέρυσι έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά φέτος έχει πολύ καλές πιθανότητες κόντρα στον επίσης φορμαρισμένο Σάσα Ζβέρεφ!

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειχνε να είναι και ο Μεντβέντεφ, όμως ο Στεφ ήταν μια κλάση ανώτερος! Και έδειξε χαρακτήρα όταν ο αντίπαλός φάνηκε να βάζει δειλά-δειλά το πόδι στο γκάζι να είναι έτοιμος να απειλήσει…

Άλλες εποχές, ειδικά κόντρα στον Ντανίλ, ο Στεφ μπορεί και να… κατέρρεε, διότι είναι γνωστό το «ψυχολογικό» πρόβλημα κόντρα στον Ρώσο. Σήμερα, όμως, μπήκε αποφασισμένος στον αγώνα και δεν θα άφηνε με τίποτα τον αντίπαλό του να του κόψει τον δρόμο προς τον τελικό!

Προηγούμενο άρθροΧαμός στο Twitter: Fake λογαριασμός του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη «πέθανε» τον Θεόδωρο Πάγκαλο
Επόμενο άρθροΔιανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ απο τον Δήμο Θάσου-Δείτε ημερομηνίες