Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ΓΣΕ- Διαγόρα Δρυοπιδέων έκαναν οι δυο προπονητές των ομάδων.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Κυριάκος Παπαδόπουλος έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του ενώ ο αντίστοιχος των φιλοξενουμένων Νάσος Χούμπαυλης χαρακτήρισε τον ΓΣΕ σαν ανερχόμενη δύναμη στο Ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά.

*Κυριάκος Παπαδόπουλος(προπονητής ΓΣΕ): « Παίζοντας ίσως με την πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος, ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε κάποια προβλήματα και στην διάρκεια του αγώνα προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε. Βγάλαμε ψυχή μέχρι το τέλος. Δεν σταματήσαμε καθόλου. Πιστεύω ότι στο τέλος κρίθηκε στα δυο αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε. Η διαφορά ήταν μικρή, πηγαίναμε να το γυρίσουμε αλλά χάσαμε δυο αμυντικά ριμπάουντ και αυτό το γεγονός το πληρώσαμε. Επίσης έγινε μια λάθος συνεννόηση στην άμυνα και δεχθήκαμε ένα μεγάλο τρίποντο από τον Κουκά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Χρειάζεται να βελτιώσουμε τη λεπτομέρεια. Ηταν πολύ καλό το παιχνίδι για μας γιατί βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα και στο φίλο μου τον Νάσο Χούμπαυλη να του ευχηθώ καλή πορεία»

*Νάσος Χούμπαυλης(προπονητής Διαγόρας Δρυοπιδέων): « Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που είναι ανερχόμενη δύναμη στο Ελληνικό μπάσκετ. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες όταν βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ όταν η αντίπαλη ομάδα πλησίασε στο σκορ. Επίσης σ` ένα τρίποντο που έχασε ο ΓΣΕ. Ηταν ένα πραγματικό ντέρμπι, ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν ντέρμπι. Από εκεί και πέρα ίσως να μέτρησε και η εμπειρία των παικτών μας. Το ρόστερ μας αποτελείται από παιδιά που ήταν πρωταθλητές σε πολλές ομάδες. Βάλαμε δύσκολα σουτ στο τέλος και κερδίσαμε. Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι. Έτσι το αντιμετωπίσαμε και οι δυο ομάδες. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο πρωτάθλημα όπου ο κόσμος στο κλειστό της Ελευθερούπολης θα είναι περισσότερος».

Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία των Καβαλιωτών στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Περιγιάλι-video
Επόμενο άρθροΤην Κυριακή αντιμετωπίζει ο Ορφέας την Αναγέννηση Λιμεναρίων