Ο ΑΟΚ την Κυριακή παίζει τα ρέστα του σε παιχνίδι κλειδί για την εξέλιξη του πρωταθλήματος με τον ΠανσερραΪκό. Ένα γειτονικό ντέρμπι που παραπέμπει σε παιχνίδια άλλων εποχών όταν οι δύο ομάδες μάχονταν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Εκτός από τον αντίπαλο ο ΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει και την κάκιστη παράδοση όταν αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Την τελευταία δεκαετία ο ΑΟΚ έχει δώσει τους παρακάτω αγώνες :

31-10-2010 πρωτάθλημα σούπερ λίγκα, Πανσερραικός- ΑΟΚ 1-0 με γκολ του Λεοζίνιο.

03-10-2013 για το πρωτάθλημα της Football League Πανσερραϊκος – ΑΟΚ 2-1 με τους γηπεδούχος να προηγούνται με τον Σίμιτς, ο ΑΟΚ να ισοφαρίζει με τον Ντουτσαρίδη αλλά να έρχεται η ήττα στις καθυστερήσεις με τον τωρινό παίκτη του ΑΟΚ Αλέξανδρο Τσούτση.

21-12-2014 πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Πανσερραικός – ΑΟΚ 2-1 με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Πλιάγκα, ο ΑΟΚ να ισοφαρίζει με πέναλτι του Διαμαντίδη και τους Σερραίους να πανηγυρίζουν με τον Ρούτση στις καθυστερήσεις. Επίσης ο ΑΟΚ έδωσε ακόμα τρία παιχνίδια την τελευταία δεκαετία με ομάδες που χρησιμοποιούσαν ως έδρα το Δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Το 2012 ο ΑΟΚ πήρε τρίποντο με 0-1 απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου για το πρωτάθλημα της Football League με αυτογκόλ του Μουσικάκη, ενώ το 2013 ξανά στην Football League πάλι με τον ίδιο αντίπαλο ο ΑΟΚ έφερε ισοπαλία 1-1. Αρχικά ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο 85΄ λεπτό με τον Καπνίδη αλλά ισοφαρίστηκε στο 87΄ από τον Νατσιόπουλο.

Το τελευταίο παιχνίδι του ΑΟΚ στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών ήταν πέρσι με την Ελπίδα Σκουτάρεως που ήρθε 1-1 με τους γηπεδούχους να προηγούνται με πέναλτι του Στεφανίδη και τον ΑΟΚ να ισοφαρίζει με τον Βαλαβανόπουλο.

Προηγούμενο άρθροH Γερμανία ενέκρινε την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία η εκδήλωση του Σωματείου «Άγιος Νέστωρ»