Ένα από τα δυνατά σημεία της φετινής σεζόν για τον ΑΟΚ ήταν η επίθεση του, που σημείωσε συνολικά 66 τέρματα, έχοντας μακράν την καλύτερη επίθεση στον 1ο όμιλο και την 2η καλύτερη επίθεση σε ολόκληρη την Γ΄ Εθνική, πίσω από την ομάδα του Ασπροπύργου που σημείωσε ένα γκολ περισσότερο.

Στο πίνακα των σκόρερ για τον 1ο όμιλο ο Κώστας Μαρκόπουλος βρίσκεται στην κορυφή με 17 τέρματα, ενώ ο Νίκος Βαλαβανόπουλος με τον Αλέξανδρο Τσούτση σημείωσαν από 11 τέρματα. Σύνολο και οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ έφτασαν τα 39 τέρματα δηλαδή κοντά στο 60% των συνολικών τερμάτων. Έπειτα από σύντομο φλασ μπακ το πολυτιμότερο γκολ για τους πρώτους σκόρερ του ΑΟΚ στην διάρκεια του πρωταθλήματος : Νίκος Βαλαβανόπουλος το γκολ της ισοφάρισης στο Καλαμπάκι που έδωσε το δικαίωμα για την ολική ανατροπή, Αλέξανδρος Τσούτσης το πρώτο γκολ του ΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Παραλίμνιο και Κώστας Μαρκόπουλος το πρώτο γκολ στον εντός έδρας αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης που ήταν πρωτοπόρος μέχρι τότε, σε κλειστό παιχνίδι που ο ΑΟΚ ήθελε οπωσδήποτε την νίκη μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην Χρυσούπολη.

Ο ΑΟΚ δεν σημείωσε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου. Για το πρωτάθλημα δεν κατάφερε να σημειώσει τέρμα στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Κεραυνό Πέρνης και Νέστο Χρυσούπολης και εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό και τον Άρη Αβάτου, ενώ για το θεσμό του Κυπέλλου δεν σημείωσε τέρμα και το πλήρωσε με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που έχασε στο Ανθή Καραγιάννη με 0-1.

Το μεγαλύτερο σερί νικών σημείωσε από την 6η αγωνιστική μέχρι την 16η με έντεκα σερί νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.

Προηγούμενο άρθρο13 εκ. € στους ερευνητικούς φορείς της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης
Επόμενο άρθροΞεκίνησε το πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών με θέμα «Γνωρίζω τη γειτονιά μου, γνωρίζω την πόλη μου»