Ο επιθετικός της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι συνελήφθη τα ξημερώματα, όταν αποφάσισε να σπάσει την καραντίνα για χάρη ενός μοντέλου που γνώρισε διαδικτυακά.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 19χρονου ποδοσφαιριστή στο Λονδίνο, έπειτα από τηλεφώνημα της γυναίκας στην αστυνομία αλλά και στις υπηρεσίες υγείας, ζητώντας ασθενοφόρο.

Ο Χάντσον-Οντόι, είχε κορονοϊό, και όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, ζήτησε από την γυναίκα να τον επισκεφθεί φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Ο 19χρονος γνώρισε την γυναίκα μέσω των social media το Σάββατο και αμέσως σχεδόν την κάλεσε στο διαμέρισμά του. Το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής αντάλλαξαν “πονηρά” μηνύματα.

Το μοντέλο μάλιστα του έστειλε μια σειρά με προκλητικές φωτογραφίες της. Ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει το τεστ για τον κορονοϊό τον Μάρτιο και έχει αναρρώσει. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα έστειλε ένα αυτοκίνητο για να παραλάβει το μοντέλο και να την φέρει στο διαμέρισμά του. Μετά από διαμάχη η γυναίκα κάλεσε βοήθεια.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη. Η Τσέλσι αρνήθηκε να σχολιάσει. Ένας γείτονας ανέφερε ότι το μοντέλο έφθασε γύρω στις 8 το απόγευμα και περιέγραψε ότι ήταν ντυμένη πολύ προκλητικά, ενώ είχε βαλίτσα Louis Vuitton μαζι της.

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του συλλόγου αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Κατέληξε 71χρονος στο νοσοκομείο “Σωτηρία” – Στους 164 οι νεκροί