Μία ακόμη φορά η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 στο πλαίσιο των δράσεων της από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε βρέθηκε κοντά στην νεολαία της Καβάλας για την προσέγγιση τους, να «αγκαλιάσουν» ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και βέβαια τον Α.Ο.Κ..

Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι αυτήν την φορά αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της  Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, μέλη της διοίκησης παρουσία του υπεύθυνου του γραφείου τύπου και επικοινωνίας Πέτρου Πετρόπουλου, στην προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των νέων να έρθουν κοντά στο αθλητισμό, και στον Α.Ο.Κ., επισκέφθηκαν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, την σχολική μονάδα του 5ου Λυκείου και Καβάλας στην Καβάλα.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο προπονητής της ομάδας μας Παύλος Δερμιτζάκης, ο βοηθός του Γιώργος Γουνελάς και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Καζαντζίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Κέρθι καταχειροκροτήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και γνώρισαν μεγάλη αποθέωση από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 5ου Λυκείου Καβάλας, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, έτυχαν πολύ θερμής υποδοχής από όλους αλλά και από τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους προσκάλεσαν όλους δωρεάν να παρακολουθήσουν το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ Ιάλυσος Ρόδου  την ερχόμενη Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στις 3 το μεσημέρι, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Παράλληλα μοίρασαν μπάλες στην σχολική μονάδα και όλοι μαζί ανανέωσαν το μεγάλο ραντεβού τους με τους υπόλοιπους καβαλιώτες φιλάθλους στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης που θα φέρει την ομάδα μας ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο στόχο.

Προηγούμενο άρθροEurovision 2020: Ο Κοροναϊός απειλεί την διεξαγωγή της διοργάνωσης
Επόμενο άρθροΟ Ερντογάν άναψε το “φυτίλι” του μεταναστευτικού: Πέρασαν τα ελληνικά σύνορα 300 πρόσφυγες