Με δεδομένο ότι ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων και η πώλησή του είναι πιθανή, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών εξετάζουν αριστερά μπακ στην περίπτωση που ο Έλληνας ακραίος οπισθοφύλακας πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως», ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι ο Κρίστοφερ Ροκιά.

Ο 22χρονος μπακ, που έχει ρίζες από τις Κομόρες, αλλά έχει γεννηθεί στη Μασσαλία και έχει αναδειχθεί από την Μαρσέιγ, ανήκει στους Φωκαείς, ωστόσο τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Σοσό, καταγράφοντας μαζί της 22 συμμετοχές και 1 γκολ στη Ligue 2.

Ο Ροκιά δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021 με τη Μαρσέιγ, με την οποία έκανε ντεμπούτο στις 29 Νοεμβρίου του 2018 σε έναν αγώνα Europa League απέναντι στην Άιντραχτ.

Στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση ο Ολυμπιακός έχει ως ατού τον Ζοσέ Ανιγκό, που έχει άριστες σχέσεις με τον σύλλογο της Μασσαλίας, καθώς έχει υπηρετήσει την ομάδα τόσο ως προπονητής όσο και ως τεχνικός διευθυντής.

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 21.000 οι νεκροί στη Γαλλία – 544 σε 24 ώρες
Επόμενο άρθροΚοροναϊός: Έκλεισαν τα πάντα σε λίγες ώρες και θα κάνουν να ανοίξουν… 45 μέρες – Αργά και μεθοδικά η επιστροφή στην κανονικότητα