Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοίνωσε πως έγινε αποδεκτή από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης η πρόταση του για την ανάληψη της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Β’φάση). Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Καβάλας που θα διεξαχθεί τέτοια διοργάνωση, στην οποία θα συμμετέχουν οι 8 από τις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στην κατηγορία των Κορασίδων.  

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες που ξεκινούν στο κλειστό της Καλαμίτσας την Τετάρτη 4 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 8 Μαΐου είναι: A.O.Kαβάλα, Ηρακλής Ιωαννίνων, Μακεδόνες Αξιού, Αριστοτέλης Σκύδρας, Ασκληπιός Τρικάλων, Αίαντας Ευόσμου, ΕΑ Λαρίσης, ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων. Συνολικά αναμένονται περίπου 500 αθλητές και συνοδοί που θα διαμείνουν στην Καβάλα για 4 μέρες.
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καβάλας, και ιδιαιτέρως την κ. Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, καθώς και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας Γιώργο Φιλόσογλου και την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, οι οποίοι βοήθησαν στο να έρθει η διοργάνωση στην Καβάλα. Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε η αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καβάλας σε συνδυασμό με την σταδιακή αναβάθμιση τους, που καθιστούν πλέον εφικτή την διεξαγωγή στην πόλη μας αθλητικών εκδηλώσεων Πανελλήνιας εμβέλειας.

Προηγούμενο άρθροΕπιστρέφουν οι εκδρομείς-Ομαλά διεξάγεται έως αυτή την ώρα η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο της χώρας
Επόμενο άρθροΚρίσιμη σύσκεψη τώρα υπό τον Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου