Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάμψει την αντίσταση του Μικαΐλ Κοκούσκιν στον πρώτο γύρο του τουρνουά της Αστάνα και πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Χωρίς να δεχθεί μπρέικ από τον αντίπαλό του και με τον ίδιο να “χτυπάει” από νωρίς στο πρώτο και σε κρίσιμο σημείο στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς “καθάρισε” άνετα τον αντίπαλό του, Νο 221 στην παγκόσμια κατάταξη.

Το παιχνίδι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι με τον Μικαΐλ Κοκούσκιν στην πρεμιέρα του στην Αστάνα, αφού με μπρέικ στο πρώτο σέρβις γκέιμ του αντιπάλου του, πήρε από νωρίς το προβάδισμα του αγώνα. Με ένα γρήγορο 3-0 και κρατώντας σχετικά εύκολα στη συνέχεια το δικό του σερβίς, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε με 6-3 το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς έχασε αρχικά την ευκαιρία για ένα μπρέικ, επιτρέποντας στον αντίπαλό του να επανέλθει από 40-0 στο 3ο γκέιμ, αλλά βρήκε τελικά το μπρέικ στο 7ο γκέιμ και πήρε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Χωρίς να “πιεστεί” μάλιστα ιδιαίτερα από τον Καζάκο στη συνέχεια, έκλεισε το σετ με 6-4, για το 2-0 και τη νίκη του στην αναμέτρηση.

Πηγή:www.newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Έρχεται νέο κύμα και νέες παραλλαγές – Τα εμβόλια προστατεύουν αλλά όχι για πολύ
Επόμενο άρθροΈβρος: Θωρακίζονται τα σύνορα – Σε περιπολία μη επανδρωμένες λέμβοι με υπερσύγχρονα συστήματα