Πετυχαίνοντας το 300ο και 301ο γκολ στην ιστορία της Super League στην έδρα του, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την πρώτη ανατροπή του στη σεζόν, σε βάρος του Άρη, που όποτε είχε προηγηθεί νικούσε πάντα, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Όταν ο Άρης σκόραρε στην Τρίπολη στο 28′ με τον Δημήτρη Μάνο, ο Αστέρας Τρίπολης είχε ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του. Για να αποφύγει την ήττα, έπρεπε να κάνει κάτι, που δεν είχε καταφέρει άλλη ομάδα στη σεζόν. Ως τώρα, όποτε ο Άρης είχε προηγηθεί στο σκορ, νικούσε. Ούτε βαθμό δεν είχα χάσει ως τώρα. Ούτε καν τον ισοφάριζαν…

Ωστόσο η ομάδα της Τρίπολης πετυχαίνοντας το 300ο γκολ εντός έδρας στην ιστορία της στη Super League ισοφάρισε, για να έλθει μέσα σε πέντε λεπτά ένα ακόμα γκολ, που πέτυχε την ανατροπή και έφερε τη νίκη με 2-1.

Η προηγούμενη φορά στο πρωτάθλημα που ο Άρης δεν νίκησε σε παιχνίδι αν και προηγήθηκε, ήταν στις 20 Ιουνίου 2020, ΑΕΚ – Άρης 2-2 (62′ σουτ Αραούχο, 86′ πέναλτι Νέλσον Ολιβέιρα – 55′ πέναλτι Γκάμα, 75′ κεφαλιά Μαρτίνες). Και η προηγούμενη φορά που ο Άρης έχασε παιχνίδι αν και προηγήθηκε, ήταν την 1η Μαρτίου 2020, Άρης – Ατρόμητος 1-2 (48′ σουτ Ντιγκινί – 52′ σουτ Ενσικουλού, 60′ φάουλ Γκάλο).

Ο Αστέρας Τρίπολης για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν κέρδισε παιχνίδι, που βρέθηκε να χάνει. Για τελευταία φορά είχε να νικήσει σε παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ από τις 7 Ιουνίου 2000, ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 1-2 (42′ σουτ Μιλοσάβλιεβιτς – 45′ πέναλτι Μπαράλες, 55′ φάουλ Λουίς Φερνάντεθ). Στην έδρα του όμως είχε να γυρίσει παιχνίδι πάνω από δύο χρόνια, αφού η προηγούμενη φορά ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 2018, Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-1 (62′ σουτ Τόνσο, 87′ σουτ Τόνσο – 26′ φάουλ Δεληγιαννίδης).

Πηγή:www.newsit.gr

Προηγούμενο άρθροSurvivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες – Οι πρώτες αντιδράσεις
Επόμενο άρθροΕΟΦ: Προσοχή σε αυτά τα 20 προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο