Επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα του Πάσχα οι παίκτες του ΑΟΚ, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου να περάσουν τις άγιες ημέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη επέστρεψαν στις προπονήσεις , έχοντας δυο ακόμη παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με τη Θύελλα Φιλώτα στο “Ανθή Καραγιάννη” το οποίο θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας καθώς και αυτό και τη Δόξα στην Δράμα. 
Ο Λίτσκας, ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο Παληγεώργος αναμένεται να είναι στην διάθεση του προπονητή τους, ενώ ο Τουμανίδης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει στο επόμενο παιχνίδι με τη Θύελλα Φιλώτα.
Νέστος Χρυσούπολης
Παρελθόν απο το Νέστο αποτελεί ο Κάρεν Αβογιάν με τον 29χρονο αμυντικό ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του (Αρμενία). 
Ο Σάκης Παπαβασιλείου, δεν υπολογίζει για το ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον τιμωρημένο κεντρικό αμυντικό Ηλία Σεφερίδη, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του ενώ την ποινή της μιας αγωνιστικής εξέτισε ο Μελισσόπουλος, στο 3-0 χωρίς αγώνα με τον Εθνικό Σερρών.

Προηγούμενο άρθροΑπελευθερώνεται η βίζα για τους Τούρκους πολίτες | Χαμόγελα στην αγορά της Καβάλας-video
Επόμενο άρθροΆρχισαν τα όργανα! Το Βερολίνο δηλώνει άγνοια για τις συναντήσεις του Τσακαλώτου πριν το Eurogroup – Αγώνας δρόμου για να κλείσουν οι διαπραγματεύσεις