Οι Δήμαρχοι Καβάλας και Θάσου παραβρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαΐου στον τελικό του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ανάμεσα στον Βύρωνα Καβάλας και τη Δόξα Θεολόγου, στο Δημοτικό Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.
Ο Βύρωνας, μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση, κέρδισε με 1-0 και αναδείχτηκε κυπελλούχος της ΕΠΣΚ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Βύρωνα Καβάλας, Γρηγόρη Σαραντίδη, για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ για τον ίδιο λόγο βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δόξας Θεολόγου, Μανώλης Τσιλογεώργης.

Η απονομή του κυπέλλου στους παίκτες του Βύρωνα έγινε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενώ τα μετάλλια απένειμε και ο βουλευτης της ΝΔ Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης.

Προηγούμενο άρθροΝέο μήνυμα του Alexander Haditaghi με αιχμές
Επόμενο άρθροΣυμβούλιο Υπουργών Ενέργειας: Δεν πληρώνουμε σε ρούβλια – Το μήνυμα στη Ρωσία και τα σχέδια έκτακτης ανάγκης