Στη Θεσσαλονίκη θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα της Super League 2, όποτε αυτό ξεκινήσει, η ομάδα της Καβάλας. Το «καραβάκι» συμπεριλήφθηκε (επιτέλους) στη νέα κλήρωση της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής και πλέον γνωρίζει το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσει στη διάρκεια της χρονιάς.

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας θα δοθεί τη 2η αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ την 6η αγωνιστική η ομάδα θα κάνει το ρεπό της.

Σε ότι αφορά την έναρξη της περιόδου, η αρχική επιδίωξη είναι να γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν με το αν θα προκύψουν νέες νομικές εκκρεμότητες στην πορεία!

Από την πλευρά της η Καβάλα, που όπως όλα δείχνουν θα έχει στον πάγκο της ως πρώτο προπονητή το Νίκο Καραμπιμπέρη, θα ζητήσει μια παράταση στην έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων προκειμένου να έχει έστω και λίγο χρόνο για να προετοιμαστεί. Όλα αυτά βέβαια, εάν και εφόσον γίνουν δεκτά τα δελτία της ομάδας από την ΕΙΜ της ΕΠΟ.

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΣύγκλιση Συντονιστικού Οργάνου της ΠΕ Καβάλας
Επόμενο άρθροΑνεβαίνει και πάλι ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Καβάλας