Καλεσμένος στο 3ο ημίχρονο στο Lobby fm 101,8 με τον Αποστόλη Μπαμπατζίκο ήταν  o προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο κόουτς των “Αργοναυτών” τόνισε πως ο ΑΟΚ απ’την αρχή αυτής της κατάστασης φέρθηκε πολύ επαγγελματικά. Υπήρχε οργάνωση σε όλους τους τομείς και έγινε προσπάθεια να υπάρχει μια επαφή ανάμεσα στα μέλη της ομάδας μέσω διαδικτυακών προπονήσεων με τον κάθε αθλητή να προπονείται στο σπίτι του κάνοντας κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο προπονητής της Καβάλας στη συνέχεια μίλησε για τη πιθανή επανέναρξη των πρωταθλημάτων της SL2 και της FL και τόνισε πως “υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και δυσκολίες” για να γίνει επανέναρξη και πως “καλύτερα θα ήταν να έχουμε διακοπή και αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων”. Για την αναδιάρθρωση είπε πως “περιμένουμε τα συμβούλια που υπάρχουν μέσα στην βδομάδα για να δούμε τι θα γίνει, υπάρχουν δύο σενάρια αναδιάρθρωσης στο τραπέζι τα οποία θα συζητηθούν.

Ο κ. Δερμιτζάκης για τα πρωταθλήματα μικρότερων κατηγοριών σημείωσε “πως πρέπει να στηριχθούν από το κράτος, αλλά όχι να γίνουν κρατικοδίαιτα όπως ακούμε από κάποιους”.

Το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό “ζει μια δύσκολη κατάσταση και οι πρώτες εικόνες που έχουμε από τους αγώνες στη Γερμανία είναι πρωτόγνωρες, όμως πιστεύω πως οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα ξεπεράσουν τα νέα εμπόδια που υπάρχουν”

Ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές αλλά και όλους τους ανθρώπους που πάλεψαν με αυτή την πανδημία και βοήθησαν όσο μπορούσαν πολύ κόσμο να μείνει υγιείς. Στη συνέχεια υπογράμμισε πως “εμείς σαν κράτος και σαν λαός δείξαμε καλά χαρακτηριστικά, μείναμε ενωμένοι και πήγαμε καλύτερα από άλλες χώρες σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα.”

Κλείνοντας ο Παύλος Δερμιτζάκης έστειλε μήνυμα στους φίλους του ΑΟΚ να είναι σίγουροι πως η διοίκηση και όλοι στον σύλλογο κάνουν το καλύτερο για το μέλλον, και είναι γεγονός πως η ομάδα της Καβάλας είναι απ’τις λίγες ομάδες που ήδη έστειλαν φάκελο για αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2!!!

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή στη δράση για τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Καβάλα
Επόμενο άρθροΠαράπονα για το οδόστρωμα στην Χρυσούπολη