Στις προπονήσεις επιστρέφει ο Παναθηναϊκός την προσεχή Δευτέρα (4/5) αφού πρώτα υποβάλλει σε τεστ για τον κορονοϊό όλους τους παίκτες της ομάδας, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου αλλά και τους εργαζόμενους στο προπονητικός κέντρο στο Κορωπί.

Με συγκεκριμένη σειρά και πάνω απ’ όλα με προγραμματισμό θα πραγματοποιηθεί το πλάνο “επιστροφής” των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις σε μικρά γκρουπ.

Όπως γνωστοποίησαν οι “πράσινοι” το πρωί της Παρασκευής (01/05), έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων της ομάδας και τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο, η “πράσινη” ΠΑΕ θα υποβάλλει σε διπλά ιατρικά τεστ όλους τους παίκτης και το επιτελείο της ομάδας προτού ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Το ίδιο θα συμβεί, επίσης, και με όποιον εργαζόμενο στην ΠΑΕ μπαίνει στο προπονητικό κέντρο, για οποιαδήποτε εργασία (από τον κηπουρό, ως τους φροντιστές κι από το μάγειρα, μέχρι τον οδηγό της ομάδας).

Οι δε προπονήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιούνται σε γκρουπ των 8 ατόμων, όπως αποφάσισε το τεχνικό τιμ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” έχουν ειδοποιηθεί να είναι διαθέσιμοι από Δευτέρα (04/05) για να ξεκινήσουν τα τεστ και κατόπιν όταν θα γίνουν οι εξετάσεις κι ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Παράλληλα, έχουν ειδοποιηθεί και οι τέσσερις ξένοι παίκτες της ομάδας (Σένκεφελντ, Μπεκ, Νούνες, Νατζ) να επιστρέψουν από τις πατρίδες τους, για να μπουν σε 14ήμερη καραντίνα και στη συνέχεια (αφού έχουν κάνει και τις απαιτούμενες εξετάσεις) να τεθούν στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΣέρρες: Οι θάμνοι έκρυβαν εικόνες που ήξεραν λίγοι! Ο έλεγχος που ξεσκέπασε την αλήθεια
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Συναγερμός για τους ασθενείς που παθαίνουν ανακοπή καρδιάς εκτός νοσοκομείων