Ο Νέστος  κατέκτησε το «διπλό» με 0-1 στο «Φ. Κοσμάς» με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα της Χρυσούπολης επικράτησε με 0-1 με τον Μκρτσιάν να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ με το οποίο η ομάδα του συνέχισε το νικηφόρο σερί και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

8′ Πάσα του Μαϊδανού στον Ν. Μελισσόπουλο, που θα σουτάρει, η μπάλα σταματά σε χέρι αμυντικού, «παίζετε» δείχνει ο διαιτητής. 10′ Ο Δεδελούδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο Αθανασίου. 30′ Σουτ του Γεωργαντζόπουλο μόλις άουτ. 35′ Δυνατό σουτ του Γκαβανόζη, διώχνει σε κόρνερ ο Αθανασίου. 47′ Φάουλ του Νικλητσιώτη, κεφαλιά του Χούσινετς, άουτ. 66′ Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δορουγιδένης για επικίνδυνο παιχνίδι. 68′ Φάουλ του Γκουτσίδη, κεφαλιά του Νικλητσιώτη μόλις άουτ. 82′ Φάουλ του Γκουτσίδη, κεφαλιά του Αλ. Μελισσόπουλου, μπλόκαρε ο Αρβανίτης. 90+3′ Φάουλ του Γκουτσίδη από δεξιά, ο Μκρτσιάν την κεφαλιά, που καταλήγει στο «Γ» για το 0-1. Έξαλλοι πανηγυρισμοί από προπονητές, παίκτες και κόσμο…

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος (61′ Κούπας), Καρακασίδης (74′ Αντωνιάδης), Γκαβανόζης, Μαρασλής (83′ Λίτσιος).

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μαϊδανός, Αρετάς (36′ Νικλητσιώτης), Χούσινετς (77′ Τσαμπέγια Γ.), Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης (52′ Παπαδόπουλος), Καθάριος, Μελισσόπουλος Ν., Μπέλιτς (70′ Παρουτσής), Μελισσόπουλος Αλ., Γκουτσίδης.

Προηγούμενο άρθροΑνασχηματισμός και έξοδος στις αγορές μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών
Επόμενο άρθροΙσοπαλία για τον Κεραυνό Πέρνης με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 1-1