Ο ΑΟΚ δίνει το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος στο Δ.Α.Κ Ξάνθης με την Ασπίδα και θέλει να σφραγίσει με νίκη την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο στρατόπεδο του ΑΟΚ δίνουν την δέουσα σοβαρότητα γιατί κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος όπως φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια με Καλαμπάκι και Αλεξανδρούπολη.

Για το παιχνίδι της Ξάνθης η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟΚ ναυλώνει δωρεάν λεωφορεία με ώρα αναχώρησης 14.00 από τα γραφεία του ΑΟΚ στην παραλία. Μετά την συνάντηση που είχε ο Υφυπουργός αθλητισμού κος Βασιλειάδης με τους εκπροσώπους της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκα αποφασίστηκε οριστικά να γίνει η αναδιάρθρωση με τρεις επαγγελματικές κατηγορίες που θα απασχολούνται μόνο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.Πλέον 40 είναι ο αριθμός των επαγγελματικών ομάδων και μοιράζονται ως εξής :

14 ομάδες η Super League

12 ομάδες η Super League 2

14 ομάδες η Football League.

Όσον αφορά την Football League θα διαμορφωθεί την επόμενη σεζόν ως εξής :Οι 2 ομάδες που θα τερματίσουν φέτος στην 11η και την 12η θέση της Football League.

Οι 8 ομάδες που τερμάτισαν πρώτες φέτος στην Γ’ Εθνική

Οι 4 ομάδες που θα προκύψουν από τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής (οι 8 δεύτεροι των ομίλων μεταξύ τους). Όσον αφορά τα έσοδα των ομάδων υπάρχουν πληροφορίες ότι θα καλύπτονται τα έξοδα των μετακινήσεων και τα έξοδα των εντός έδρας αγώνων από κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων που θα αντιστοιχούν περίπου στις 100.000 ευρώ ανά ομάδα ενώ σε διαβούλευση είναι αν απαιτείται ομάδα νέων Κ-19, με την προϋπόθεση τα έξοδα να καλύπτονται από την Ομοσπονδία της Ε.Π.Ο. Σε διαβούλευση είναι και η υποχρεωτική συμμετοχή στην 18αδα παικτών ηλικίας κάτω των 21 ετών. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν αύριο στην εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Ο ενώ ο υφυπουργός τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει στην Βουλή την σχετική τροπολογία.

Προηγούμενο άρθροΠλημμύρισε πάλι το κλειστό γυμναστήριο στα Λιμενάρια της Θάσου
Επόμενο άρθροΠρώτη κατοικία: Από 20% έως 50% η επιδότηση του Δημοσίου στα «κόκκινα» δάνεια