Θετικά μαντάτα για τη Γ’ Εθνική που πήρε το Οk για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Το άνοιγμα του αθλητισμού συνεχίζεται και προκύπτουν θετικά νέα για την Γ’ Εθνική. Στην εβδομαδιαία σύσκεψη των Λοιμωξιολόγων, παρουσία και του γγΑ, Γιώργου Μαυρωτά, δόθηκε το πράσινο φως για την επιστροφή στις προπονήσεις από τη Δευτέρα (22/2).

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές με την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ που αναμένεται το αργότερο έως και το Σάββατο (20/2).

Ειδικότερα και υπό την βασική προϋπόθεση να γίνονται εβδομαδιαία τεστ κορονοϊού, το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκινήσουν αγώνες σε:

Α1 μπάσκετ γυναικών
Α1 πόλο ανδρών
Α1 πόλο γυναικών
Α1 χάντμπολ ανδρών
Α1 χάντμπολ γυναικών
Για τις προπονήσεις, από τη Δευτέρα (22/2) δόθηκε το OK σε

Α2 μπάσκετ ανδρών
Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου
Ποδόσφαιρο Σάλας
Α’ Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου
Ακόμη θα ανοίξουν τα κλειστά κολυμβητήρια με συγκεκριμένους όρους (χωρίς χρήση αποδυτηρίων και με ένα άτομο ανά 30 τετραγωνικά) και τα χιονοδρομικά κέντρα.

Η αντίδραση του ΠΣΑΠ

Τα ευχάριστα νέα για τη Γ’ Εθνική επιβεβαίωσε και ο ΠΣΑΠ με σχετικό ποστάρισμά του:

«Ευχάριστα είναι τα νέα, καθώς οι ομάδες της Α’ Εθνικής Γυναικών, της Γ’ Εθνικής Ανδρών και της Α’ Εθνικής Futsal πήραν το «πράσινο φως» για την επιστροφή τους στις ομαδικές προπονήσεις, από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Ο ΠΣΑΠ θα συνεχίσει να μάχεται για το γενικό άνοιγμα του αθλητισμού, που είναι για εμάς η ασπίδα κατά του κορονοϊού και όχι η πηγή μετάδοσης και διασποράς του».

Πηγή:www.mikriliga.com

Προηγούμενο άρθροΑνατροπή με το εμβόλιο Pfizer/BioNTech: Δεν χρειάζεται πλέον ψύξη στους -70°C
Επόμενο άρθροΣτο «βαθύ κόκκινο» από σήμερα και οι δήμοι Καλυμνίων και Κορδελιού-Ευόσμου – Πού βρίσκεται όλη η υπόλοιπη χώρα