Την έκτη θέση κατέλαβε η Άννα Κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο. Στις δηλώσεις της η Ελληνίδα, δις Ολυμπιονίκης, τόνισε “αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη.

Στον χώρο μας, στη σκοποβολή διεθνώς νιώθω – αν μπορώ να το πω- καταξιωμένη γιατί αυτό που έγινε σήμερα είναι πάρα πολύ σπάνιο για το δικό μας άθλημα. Εννοώ ότι ένας δεύτερος σερί τελικός, οκτάδα, δεν είναι κάτι που γίνεται συχνά σε εμάς. Συγκεκριμένα για όσους ξέρουν και παρακολουθούν το άθλημα σήμερα δεν ήταν στην οχτάδα μεγάλα ονόματα. Δεν μπήκαν καν στον τελικό”.

Όπως είπε η Άννα Κορακάκη, “είναι κάτι πολύ δύσκολο αυτό να γίνει. Είμαι πολύ περήφανη που το κατάφερα και πιστεύω ότι η κατάσταση με την πανδημία και τον κορονοϊό με επηρέασε πολύ περισσότερο από ό,τι υπολόγιζα διότι όλες οι μεταλλιούχοι άλλων χωρών είχαν την τύχη μέσα σε αυτή την ατυχή συγκυρία να ανήκουν σε μεγάλες ομάδες, προπονούνταν και είχαν αγώνες στις χώρες τους.

Σε αντίθεση με εμένα που 1,5 και πλέον χρόνο δεν είχα κανέναν αγώνα σε Ελλάδα και εξωτερικό και αυτό με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Αν είχα αυτή τη χρονιά 4-5 αγώνες περισσότερους θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα και τα αποτελέσματα”.

Η ίδια τόνισε ότι απέκτησε πολύ περισσότερη εμπειρία “γιατί την εμπειρία δεν σου την δίνουν τα μετάλλια. Ήμουν πολύ ώριμη στον τρόπο που έριχνα και διόρθωσα λάθη που είχα εντοπίσει στους δύο αγώνες που έδωσα”.

Η Άννα Κορακάκη έδωσε… ραντεβού πλέον στο Παρίσι. Όπως υποστήριξε “μένουν μόλις τρία χρόνια για το Παρίσι. Είναι πάρα πολύ κοντά. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη και ελπίζω να απαλλαγούμε από όλη αυτή την κατάσταση που μας έχει τυραννήσει και επηρεάσει. Ελπίζω να τελειώσει και να ξεκινήσουμε πάλι τους αγώνες, τη σωστή προετοιμασία για να καταφέρω ακόμη ένα μετάλλιο στο Παρίσι”.

Προηγούμενο άρθροEσωτερική έκθεση του CDC: Η μετάλλαξη “Δέλτα” είναι τόσο μεταδοτική όσο η ανεμοβλογιά
Επόμενο άρθροΕΝΦΙΑ: Πότε έρχονται τα «ραβασάκια» και πότε θα εξοφληθεί – Ποια νοικοκυριά θα έχουν απαλλαγή φέτος