Το πρωί του Σαββάτου στο «Ανθή Καραγιάννη» έδωσαν το παρών οι νεαροί – ήρωες – ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελούν το ρόστερ της ομάδας μας στις επερχόμενες αγωνιστικές.
Δυστυχώς, οι καταστάσεις του καλοκαιριού όπως επίσης του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου οδηγούσαν την ομάδα μας εκτός πρωταθλημάτων και συνολικά εκτός Ελληνικού ποδοσφαίρου για την φετινή σεζόν.

Όμως με την βοήθεια των νομικών μας εκπροσώπων, βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το δίκαιο, το νόμιμο, το πρέπων. Την συμμετοχή μας στην Super League 2.

Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να βρεθούμε εκεί που μας αρμόζει, ήταν αυτά τα νεαρά παιδιά να «βάλουν πλάτη» και να μας εξασφαλίσουν την συμμετοχή μας στο νέο πρωτάθλημα.
Φίλοι της ομάδας δεν θα σας κρύψουμε την αλήθεια, οι πρώτες αγωνιστικές θα είναι δύσκολες, θα παλέψουμε σε άνισες μάχες και πολύ πιθανόν θα τις χάσουμε, όμως ΠΑΝΤΑ θα είμαστε ΕΚΕΙ ώστε το «καραβάκι» να συνεχίσει να πλέει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτά τα παιδιά θα γίνουν η σπίθα ώστε να ξεκινήσει και πάλι η φλόγα του ΑΟΚ να φωτίζει την πόλη.

Προηγούμενο άρθροΗ Energean στον 38o Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλευρό του MDA Ελλάς και των ανθρώπων με νευρομυικές παθήσεις
Επόμενο άρθροΆρχισαν και συνεχίζονται οι πληρωμές της μη επιστρεπτέας προκαταβολής του προγράμματος της Περιφέρειας ΑΜΘ