Ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ Νίκος Νικολόπουλος έκαναν την επίσημη παρουσίαση του 46ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων που ξεκινά αύριο στο Κ.Γ. Ελευθερούπολης. Όλα είναι έτοιμα δήλωσαν οι δύο άνδρες για να υποδεχθούμε τις έξι καλύτερες εφηβικές ομάδες της χώρας.

Στην διάρκεια της τελετής έναρξης θα τιμηθούν ο Γιάννης Πασχαλίδης, ο Βασίλης Μουλάκης και ο “αγαθός γίγαντας” του ελληνικού μπάσκετ Αργύρης Καμπούρης που θα συνοδεύει την αποστολή του Ολυμπιακού.

Αμφότεροι κάλεσαν τον κόσμο να αγκαλιάσει την διοργάνωση, να είναι στις κερκίδες για να παρακολουθήσει κάποια από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, αθλητές που είναι ήδη στις μικρές Εθνικές ομάδες και αποτελούν σπουδαίο παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ο αντιδήμαρχος Παγγαίου, κ. Μποσμπότης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι αγώνες διεξάγονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019” και ευχαρίστησε τόσο την ΕΟΚ όσο και την ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Δήμο Παγγαίου.

Ευχαρίστησε επίσης τους χορηγούς για την βοήθεια και συμπαράσταση ώστε να έρθει σε πέρας το εγχείρημα.

Στο περιθώριο των αγώνων θα διεξαχθεί το καθιερωμένο πλέον διεθνές σεμινάριο διαιτησίας και 12 διεθνείς διαιτητές-μεταξύ των οποίων η κ. Τσαρουχά-θα σφυρίξουν τους αγώνες του Πρωταθλήματος. Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν και άλλοι έξι Έλληνες διαιτητές που είναι υποψήφιοι να γίνουν διεθνείς….

Προηγούμενο άρθροΤα «Μαζίδια» αναβίωσαν στις Ελευθερές
Επόμενο άρθροΠεριοδεία Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Καβάλα