Η ΕΠΟ ενημέρωσε τηλεφωνικά τους ιθύνοντες της ομάδας ότι την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι ο ΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος στο Ανθή Καραγιάννη με τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Η 13η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας θα πραγματοποιηθεί την 16 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη, κάτι που σημαίνει ότι ο ΑΟΚ θα δώσει σε τρεις ημέρες δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια αρχικά με τον Απόλλων Παραλιμνίου και στη συνέχεια με την Ασπίδα Ξάνθης. Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται και επίσημη ενημέρωση μέσω της ΕΠΣ Καβάλας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής δήλωσαν στο τεχνικό τιμ ότι επιθυμούν να αποχωρήσουν από τον ΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τόσκας λόγω μικρού χρόνου συμμετοχής ζήτησε να αποχωρήσει με τις πληροφορίες από την Κρήτη να αναφέρουν ότι έχει δεχτεί πρόταση από τον Ηρόδοτο.Από χθες το απόγευμα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και της Δράμας ανέφεραν ότι ο Βοσνιάδης είναι στόχος της Δόξας Δράμας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Βασίλη Βιτλή που πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ουσιαστικά τα δημοσιεύματα επαληθεύτηκαν αφού ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής ζήτησε και αυτός με την σειρά του να αποχωρήσει. Η Διοικούσα δεν έχει απαντήσει ακόμα στα αιτήματα των ποδοσφαιριστών αφού δημιουργούνται κενά στο ροστερ και χρειάζονται άμεσα αντικαταστάτες. Είναι πλέον αυτονόητο ότι το τεχνικό τιμ προχωράει στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών σε δύο θέσεις αυτή του αριστερού μπακ και του στόπερ προκειμένου να δώσει το πράσινο φως για την άμεση αντικατάσταση τους, ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα και να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές.

Προηγούμενο άρθροΣε Θεραπευτική Μονάδα Εξαρτημένων θα μετατρέψει την πρώην Ορθοπεδική η Μητρόπολη;
Επόμενο άρθροΞεκινούν οι εργασίες υποστήλωσης στη γέφυρα του Νέστου στο Παρανέστι