Η εκτελεστική επιτροπή του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας ανακοινώνει τη διεξαγωγή σειράς επιμορφωτικών σεμιναρίων μέσω της πλατφόρμας ZOOM στο διαδίκτυο.

Η έναρξη, αναφέρει η ανακοίνωση, θα γίνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 και ώρα 7 το απόγευμα, με ομιλητή το μέλος του συνδέσμου, Νικόλαο Αμανατίδη. Το θέμα του πρώτου σεμιναρίου είναι επίκαιρο και έχει τίτλο: «Επάνοδος στην ποδοσφαιρική δράση μετά από παρατεταμένη διακοπή». Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ανοικτή, ωστόσο προτεραιότητα έχουν τα μέλη του συνδέσμου.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Κυριακή 26 Απριλίου 2020 στις 6 το απόγευμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) του συνδέσμου info@sppkavalas.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο. Αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας και το αργότερο έως τη Δευτέρα το πρωί, θα σταλεί απάντηση στους ενδιαφερομένους με τις οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα ZOOM. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν.

Επίσης, τα μέλη του συνδέσμου που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν κάποιο θέμα προπονητικής μέσω των επιμορφωτικών σεμιναρίων, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο, Νικόλαο Καραμπετάκη, στο τηλέφωνο 6948074284, ή με τον γραμματέα, Μάνθο Κλεανθίδη, στο τηλέφωνο 6945295129.

Προηγούμενο άρθροΠερίπου 1000 δέματα του ΤΕΒΑ μοίρασε το Πολυκοινωνικό Δήμου Αλεξανδρούπολης μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα
Επόμενο άρθροΤ. Ελευθεριάδου | «Οφειλόμενη οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης»