Ο ΑΟΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα στον Ανθή Καραγιάννη απέναντι στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και χωρίς να φορτσάρει πρόσθεσε ακόμα 3 βαθμούς στο ενεργητικό του, κερδίζοντας με 5-0. Η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα παρέμεινε η ίδια αφού ο Νέστος κέρδισε εύκολα τον Πανσερραικό με 3-0 και ο ΑΟΚ συνεχίζει να παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο Εθνικός ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό του ΑΟΚ και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Το παιχνίδι στην ουσία τελείωσε, μόλις στο 25ο λεπτό, όταν ο ΑΟΚ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0. Ο Μαρκόπουλος με τα δύο γκολ που σημείωσε οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με 14 συνολικά τέρματα ενω ο Τσούτσης ανέβηκε στην τρίτη θέση με 11. Τα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν ο Γιαντσίνοβιτς στο πρώτο λεπτό, στο 24΄ λεπτό από κοντά ο Μαρκόπουλος το 2-0, στο 25΄ λεπτό με πέναλτι ο Βαλαβανόπουλος το 3-0, στο 40΄ λεπτό ο Μαρκόπουλος το 4-0 και στο 55΄ λεπτό ο Τσούτσης σημείωσε το τελικό 5-0. Ο ΑΟΚ διατηρεί την καλύτερη επίθεση με 53 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με μόλις 5 τέρματα παθητικό. Η εικόνα στο Ανθή Καραγιάννη προβλημάτισε άλλη μία φορά αφού λιγοστός κόσμος έδωσε το παρόν για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Την επόμενη εβδομάδα η κατηγορία έχει ρεπό.Επόμενος αντίπαλος για τον ΑΟΚ στης 17 Μαρτίου εκτός έδρας με τον Αετό Οφρυνίου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ :

AOK : Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας (51’ Τουμανίδης), Κασμερίδης, Κέρθι, Τσούτσης (63’ Γεμιστός), Γιαντσίνοβιτς (51’ Θωμαϊδης), Βαλαβανόπουλος (72’ Μπλιός), Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ : Τσιντσάρης, Πετρίδης, Λιάτσης (77’ Σαμαράς), Αγγελίδης, Σαμαράς Κ., Τσιντσάρης Γ., Καραχάλος (67` Ευσταθιάδης), Αβράμης, Παπίτσας (81’ Γερμανλή), Τσεμπερίδης (77’ Ρατσίκας), Παρούκας.

Προηγούμενο άρθροΕρμής Λαγκαδά-ΓΣΕ 73-77
Επόμενο άρθροΣΕΒΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Μετάλλια και ρεκόρ στην Κωνσταντινούπολη