Αξιότιμε κ. Alexander Haditaghi

 Μετά τη συνάντηση μας και σε απάντηση της επιστολής σας στην οποία μας εκφράστηκε το επενδυτικό ενδιαφέρον σας για την Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, για το οποίο θερμά σας ευχαριστούμε, θα θέλαμε να σας δηλώσουμε τα εξής:

Θεωρούμε πολύ σημαντικό το ενδιαφέρον σας το οποίο εκτιμούμε όμως ότι έρχεται να κατατεθεί σε λάθος χρονική περίοδο, σε ένα χρονικό διάστημα δηλαδή μόλις δύο (2) μηνών πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του. Την ώρα που η ομάδα μας πρωταγωνιστεί με στόχο την άνοδο,  χωρίς να υπάρχει από την πλευρά σας, μία ημέρα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η δυνατότητα να εκφράσετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.

Σας ενημερώνουμε βέβαια ότι στην παρούσα χρονική στιγμή οι μετοχές της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, δεν μεταβιβάζονται.

Την ίδια ώρα οφείλουμε να διαψεύσουμε κάθε σενάριο η δημοσίευμα περί επιταγής που δόθηκε από σας, στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, με την μορφή της οικονομικής ενίσχυσης.

Σας δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε εδώ και ανοιχτοί σε σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σοβαρό επενδυτή, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου να θέσουμε επί της τάπητος, πάνω σε βάσεις με πλάνο και όραμα με άλλα δεδομένα για το μέλλον της ομάδας.

Δεδομένων των απαιτήσεων περί αδειοδότησης από την Ε.Ε.Α., σας προτείνουμε ως αρχή της συνεργασίας μας, να ξεκινήσετε τη διαδικασία έγκρισης για το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επιθυμείτε να ενταχθεί στο μετοχολόγιο της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς νερό ο Λιμένας Θάσου-Σοβαρή η βλάβη σύμφωνα με τον Δήμαρχο
Επόμενο άρθροΑναδρομικά: Τον Ιούνιο οι αυξήσεις στις συντάξεις