Η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας ανέβαλε στις αρχές της εβδομάδας τους αγώνες πρωταθλημάτων υποδομής και οι Ακαδημίες με τη σειρά τους ανέστειλαν τη λειτουργία τους για τις επόμενες 15 μέρες. Με νέα ανακοίνωση της, πριν λίγο, η Ένωση μας ανακοίνωσε και την προσωρινή ΔΙΑΚΟΠΗ πρωταθλημάτων ανδρών έχει και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020. Η σχετική απόφαση αναφέρει:

«Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, σχετικά με τη λήψη προστατευτικών μέτρων, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του Κορωνοϊου (COVID-19), αποφάσισε να προχωρήσει στη διακοπή όλων των αγώνων πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ Κατηγορίας έως και τις 22 Μαρτίου 2020.

Η απόφαση αυτή της ΕΠΣ Καβάλας βασίζεται, εκτός των άλλων,  στις αποφάσεις των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για αναστολή της λειτουργίας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι πολλά από τα γήπεδα του Νομού μας δεν διαθέτουν θύρες με κερκίδες, αλλά απλές περιφράξεις. Κατ’ επέκταση το μέτρο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών είναι δύσκολο να εφαρμοστεί.

Η Ένωση, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλει στην προστασία της δημόσιας υγείας».

Προηγούμενο άρθροΟ Ιατρικός Σύλλογος προτείνει περιορισμό των επισκέψεων των φαρμακευτικών επισκεπτών στα Ιατρεία
Επόμενο άρθροΜεταναστευτικό: Στον Έβρο ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με τον επικεφαλής της Frontex