Σε συνέχεια της ενημέρωσης των σωματείων μελών της, ως προς τις αλλαγές που διενεργούνται στην έκδοση δελτίων και τις μετεγγραφικές κινήσεις, η ΕΠΣ Καβάλας έκανε γνωστό πως είναι διαθέσιμο το έγγραφο ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο θα πρέπει να προσκομίζει μαζί με την αίτηση μεταβολών του ποδοσφαιριστή η ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει με μετεγγραφή ορισμένου χρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το νέο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών (ΚΙΜΠ), η μετεγγραφή ερασιτέχνη ορισμένου χρόνου αντικαθιστά την υποσχετική/δανεισμό ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Το ιδιωτικό συμφωνητικό συμπληρώνεται καταλλήλως και υπογράφεται και από τα τρία συμβαλλόμενα μέρη, δηλαδή τον ποδοσφαιριστή, την ομάδα που τον παραχωρεί και την ομάδα που τον αποκτά. 

Το σχετικό έγγραφο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το βρίσκουν και στην καρτέλα ΣΧΕΤΙΚΑ – ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας στο κάτωθι Link:  http://www.epskavalas.gr/epikairotita/1760-idiotiko-symfonitiko-gia-tis-meteggrafes-orismenou-xronou

Προηγούμενο άρθροΗ απάντηση της Α.Ιωσηφίδου στον Α.Μπακιρτζή
Επόμενο άρθροΕκτός ελληνικής υφαλοκρηπίδας το Ορούτς Ρέις