Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του σινεμά Ζέφυρος πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου στον Α.Ο.Καβάλα.

Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν αίτηση και έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες Δ.Σ. είναι οι παρακάτω:


ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΒΥΖΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΗ ΓΕΡΑΚΙΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΕΡΤΖΕΜΛΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΠΥΡΙΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΡΕΜΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΣΥΚΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΧΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 66 μέλη του ΑΟΚ τα οποία ήταν ταμειακώς τακτοποιημένα.

Η εφορευτική επιτροπή των αρχαιρεσιών του συλλόγου Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων 66 μελών, τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι τα παρακάτω:


Aντωνίου Αντώνιος (πρόεδρος),

Αρβανιτίδης Δημήτριος, Βακιρτζής Βασίλειος, Βυζικίδης Αναστάσιος, Κανάκης Κωνσταντίνος, Καραμπατζάκης Σταύρος, Κατσάνη Γερακίνα, Κωνσταντινίδης Λάζαρος, Παλληκαράς Ευάγγελος, Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, Περτζεμλίδης Γεράσιμος, Ρέμμος Θεόδωρος, Συκούδης Νικόλαος, Σωτηρόπουλος Μιχαήλ, Χατζής Γεώργιος ενώ μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε 1ο αναπληρωματικό μέλος είναι ο Πυριλίδης Μιχαήλ.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για την συμμετοχή τους, η οποία και ξεπέρασε το 80% ενώ σύντομα το νέο 15μελές θα συνέλθει σε σώμα για την κατανομή αξιωμάτων.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Λιμένα Θάσου για τα κρούσματα κορονοϊού στο νησί
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Δήμων Καβάλας και Παγγαίου στο αρχείο οικοδομικών αδειών