Στην τελική ευθεία κινείται η Καβάλα ενόψει της πρώτης προπόνησης με τον Παύλο Δερμιτζάκη σε συνεργασία με την διοίκηση να τρέχουν με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό της ομάδας που από την Δευτέρα 5 Αυγούστου ξεκινά την προετοιμασία της.

Ο ΑΟΚ έβαλε στην μηχανή τον 24 χρονο Λάζαρο Ορφανίδη που έμεινε ελεύθερος από τον Νέστο Χρυσούπολης. Είναι γέννημα θρέμμα της Ξάνθης με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2015.

Στη συνέχεια η Ξάνθη τον είχε δώσει δανεικό στη Ζάκυνθο την περίοδο 2015-16 όπου πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στη Football league με 30 συμμετοχές με προπονητή τον Ιταλό, Τζιανλούκα Κολονέλο, Βάνια Ραντίνοβιτς (Σέρβος) και Δημήτρη Μαγκαφίνη.

Με την επιστροφή του στη Ξάνθη ο Λάζαρος Ορφανίδης αγωνίστηκε με προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε 4 παιχνίδια (3 πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου) με συνολικό χρόνο 220 λεπτά συμμετοχής. Ακολούθησε η μετακίνηση του και πάλι με την μορφή δανεικού στον Πανσερραϊκό όπου ήταν βασικός στο δεξί άκρο των λιονταριών στη Football League και το καλοκαίρι του 2018 πήγε στον Αιγινιακό όπου λόγω οικονομικών προβλημάτων και έπειτα από δέκα συμμετοχές αποχώρησε για την ομάδα του Νέστου.

Ο Ορφανίδης, που αγωνίζεται με άνεση τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως αμυντικός μέσος, έμεινε ελεύθερος από το Νέστο και παράλληλα ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία. Η Διοίκηση του ΑΟΚ σπριντάρει μεταγραφικά και κινείται για κεντρικό αμυντικό και αριστερό μπακ ενώ έχει κάνει κρούση σε δύο ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας για την μεσοεπιθετική γραμμή. Δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα να έχει ολοκληρωθεί άλλη μία ή ακόμα και δύο μεταγραφές.

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ο Στέλιος Μπλιός αποχαιρέτησε την ομάδα του ΑΟΚ έπειτα από επτά χρόνια ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Μανώλη Δεμένικου όπου παράλληλα υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και ο ΑΟΚ ψάχνεται για περιπτώσεις έμπειρων τερματοφυλάκων.

Προηγούμενο άρθροΜέσω της εταιρίας «Ελληνικά Υδατοδρόμια» το υδατοδρόμιο στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας
Επόμενο άρθροΤσιμπήματα εντόμων: Πώς φαίνεται το κάθε είδος στο δέρμα