Με σημερινή απόφαση του αρμόδιου τμήματος του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρέχεται άδεια σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της νέα ΠΑΕ που αφορά τον ΑΟΚ. Ικανοποιούνται με αυτόν τον τρόπο αιτήματα του συλλόγου που κατατέθηκαν στο υπουργείο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Μεταξύ άλλων η απόφαση του υπουργείου αναφέρει τα ακόλουθα:

Εγκρίνεται η σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Αθλητικός Όμιλος Καβάλα 1965 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο « A.O KΑΒΑΛΑ 1965 Π.Α.Ε.»

2 Εγκρίνεται το καταστατικό της εταιρείας όπως αυτό καταρτίστηκε με την υπ’ αριθμ. 208/26.06.2019 Συμβολαιογραφική Πράξη της Συμβολαιογράφου Καβάλας Έλλη Πετρίδου του Κωνσταντίνου, και διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 190/23.07.2019 διορθωτική – συμπληρωματική πράξη της Συμβολαιογράφου Αθηνών Αικατερίνης Σπυριδάκη του Κωνσταντίνου, αποτελούμενο από σαρανταπέντε (45) άρθρα.

3 Η παρούσα απόφαση να καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μ.Η.) και η ανακοίνωση καταχώρησης να δημοσιευθεί στο διαδικτυακό του τόπο.

Προηγούμενο άρθροΕκλογικός νόμος: Σενάρια επί σεναρίων! Κίνηση ματ Μητσοτάκη με τους Έλληνες του εξωτερικού
Επόμενο άρθροΣτοχευμένοι έλεγχοι στο νομό Καβάλας για την καταπολέμηση του παρεμπορίου