Ιδια γεύση και πάλι. Ο ΑΟΚ κέρδισε πάλι τη Δόξα Δράμας, στο γειτονικό ντέρμπι ενώ βρέθηκε να χάνει με 1-0 αλλά πέτυχε μεγάλη ανατροπή.
Η Δόξα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, όπου κατάφερε να προηγηθεί όμως ο ΑΟΚ είχε σε πολύ καλή μέρα το Χάρη Παππά που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην επανάληψη στους γηπεδούχους. Ο ΑΟΚ μετά το γκολ της ισοφάρισης είχε καθαρό μυαλό ενώ οι Δραμινοί αγχώθηκαν σε μεγάλο βαθμό.
Το φιλμ του αγώνα

26′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Γαϊδαρτζή που αρχικά σημαδεύει την ρίζα της δεξιάς δοκού του Αθανασίου και στην συνέχεια το σουτ που πιάνει φεύγει πάνω από την εστία της Καβάλας. Στο 36` Ο Σπάσιτς απέναντι στον Αθανασίου δοκιμάζει κακό σουτ απέναντι στον τερματοφύλακα της Καβάλας που αποκρούει.

44′ Ο Γαϊδαρτζής βγαίνει μέσα στην μικρή περιοχή και δεξιά, απέναντι στον Αθανασίου και με ένα καταπληκτικό σουτ κυριολεκτικά εκτελεί τον αντίπαλα τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα .57′ Ο Τουμανίδης με γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη από δεξιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπόσκου ισοφαρίζοντας σε 1-1 της Καβάλας.

82′ Δυο τραγικά λάθη της άμυνας των «μαυραετών¨ βγάζει τον Παπά απέναντι στον εξερχόμενο Μπόσκο όπου ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας. Στο τέλος του αγώνα είχαμε αρκετές αψιμαχίες μετά το τέλος ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.
Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ(Βασιλακάκης) Μπόσκος Ρεβυθόπουλος Βιτλής Γκαρακλίδης 69` Στόικος Βραμέντζαλης Μουτεσίδης 78` Δούμπλατζης Γαϊδαρτζής Παπαδόπουλος Μαρκόπουλος 62` Αθανασιάδης Σάντος Σπάσιτς

ΠΑΓΚΟΣ: Μπάμπουρας Στόικος Αθανασιάδης Πετρόπουλος Κονταξής Κελεσίδης Δούμπλατζης

ΚΑΒΑΛΑ (Ταουσάνης) Αθανασίου Μπαντάνης 89` Σταματόπουλος, Κυριακίδης Τουμανίδης Δέντσας Παληγεώργος Παππάς 83` Ασημάκης , Μπάτζιος Μπρατσιάνι Δουμάνης Πτηνόπουλος 46` Λίτσκας.

ΠΑΓΚΟΣ: Σταματόπουλος Ασημάκης Μπλιός Κυφωνίδης Κυγάης Λίτσκας Δελής

Προηγούμενο άρθροΑπαντήσεις για την παιδεία έδωσε η Σία Αναγνωστοπούλου στην Κομοτηνή-video
Επόμενο άρθροΜνήμες των ηρώων του 41′ ξύπνησαν στο Οχυρό Ρούπελ-video