Η ομάδα του ΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτη προς τον στόχο της ανόδου στην Β` Εθνική. Στο πλαίσιο αυτό σε  ένα ακόμη αγώνα εκτός έδρας η Διοικούσα Επιτροπή μισθώνει δωρεάν λεωφορείο. Αυτή τη φορά για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Η αναχώρηση θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στις 12.30 από την παραλιακή κάτω από τα γραφεία του ΑΟΚ. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Ψητοπωλείο Δεληκάρης και στα γραφεία του ΑΟΚ.

Στο μεταξύ ο  πολυτιμότερος του αγώνα με τον Αρη Αβάτου σύμφωνα με τη ψηφοφορία των αθλητικογράφων που παρακολούθησαν την αναμέτρηση ήταν ο παίκτης του ΑΟΚ Βασίλης Γαβριηλίδης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο τελευταίος  έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι

« Γνωρίζαμε ότι έχουμε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια. Πρώτον γιατί οι καιρικές συνθήκες το τελευταίο τριήμερο ήταν δύσκολες και δεύτερον είχαμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα άσχετα από την τελική έκβαση του σκορ, μας δημιούργησε μια επιπλέον κόπωση όπως βέβαια και στον αντίπαλο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και στο πρώτο 30λεπτο ήμασταν οι κυρίαρχοι και πέρα από το γκολ είχαμε μια δυο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουμε τα τέρματα.  Μετά ο αντίπαλος στο τελευταίο τέταρτο μας πίεσε και εκεί πέρα δεν ανταποκριθήκαμε καλά σαν ομάδα. Στο β` μέρος μας βοήθησε πολύ ότι πήγαμε μπροστά με δυο τέρματα. Από εκεί και πέρα κάναμε μια καλή διαχείριση δεδομένης και της ποιότητας του αντιπάλου σ` ένα κακό γήπεδο. Γενικότερα δεν μας ευνοεί το γήπεδο έτσι όπως είναι τώρα αφού είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να αναπτυχθεί από πίσω. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή συγκυριακά και μόνο είμαστε στη 2η θέση.  Εχουμε κάνει ένα μεγάλο σερί κερδίζοντας παιχνίδια που σε όλα ήμασταν καλύτεροι.  Πιστεύω ότι συνεχίζουμε για το επόμενο που είναι εξίσου σημαντικό για να πάμε με τη μίνιμουμ διαφορά στο μεταξύ μας παιχνίδι με το Νέστο.  Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αρη Αβάτου που είναι και στις 4-5 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.  Το έδειξε και τώρα ενώ μας είχε δυσκολέψει πάρα πολύ στο ματς του Α` γύρου όπου είχαμε φέρει ισοπαλία στην Ξάνθη»

ΣΕΙΡΑ ΝΙΚΩΝ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  ΑΟΚ κερδίζοντας τον Αρη Αβάτου έφτασε στις 11 σερί νίκες μεγαλώνοντας το σερί του ενώ και πάλι δεν  δέχθηκε γκολ. Ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για τα δυο αυτά ρεκόρ και απάντησε έως εξής: «  Οτιδήποτε δημιουργείται σίγουρα το παρακολουθούμε αλλά αυτός δεν είναι ο στόχος. Στόχος μας είναι η άνοδος. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η άνοδος.  Εγώ εκεί είμαι συγκεντρωμένος. Οτιδήποτε έξτρα κάνεις είναι καλό γιατί μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο. Ο στόχος μας όμως είναι η άνοδος και τίποτα άλλο. Το ότι έχουμε δεχθεί μόνο σ` ένα παιχνίδι γκολ είναι κάτι το ευχάριστο. Φυσικά αυτό για να γίνει είναι καθαρά θέμα δουλειάς.  Προσπαθούμε στη φάση της άμυνας η και στην επίθεση που έχει να κάνει με τη μετάβαση να έχουμε ισορροπίες σαν ομάδα έτσι ώστε ο αντίπαλος να μη μας βρίσκει ανοιχτούς. Αυτό φυσικά οφείλεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση και το αντίθετο»

Προηγούμενο άρθροΔεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑ Νέστου-βολές Τσομπανόπουλου σε Μιχαηλίδη
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία στέφθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜΘ για την επιχειρηματικότητα